Gå til hovedinnhold

Senter for likestilling vokser!

Senter for likestilling vokser, og i dag kunne vi ønske Thea Litchi velkommen som rådgiver ved Kompetanseenheten.

Bildebeskrivelse: Thea som går over et regnbuefarget fotgjengerfelt utenfor universitetet. Det er grønn flora i bakgrunnen. Thea ser i kamera. Hun har hvit bukse og blå skjorte på.
Fotograf: Ingunn Sognnes Tveit

Thea er utdannet lektor og har undervist ved Kvadraturen VGS de to siste årene. Hun er særlig opptatt av normkritisk pedagogikk og hvordan elever blir møtt i skolen. Dette gjenspeiles i masteroppgaven hennes hvor hun skrev om seksualundervisning i skolen, med hovedfokus på annengjøring av skeive. Thea har også med seg erfaring både som styremedlem og leder av FRI Agder. Hun ser frem til å bidra med sin kunnskap, og vi er så glade og takknemlige for å ha henne med på laget!