Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Bli med på innspillsmøte om mandat til mannsutvalget

Hvilke likestillingsutfordringer møter gutter og menn i dag? Hva bidrar til utenforskap og hindrer et likestilt samfunn? Bli med og gi innspill til regjeringens mannsutvalg, 26. april, kl. 14:30 i Kristiansand. 

Bilde av pappa og datter utkledd som superhelter. Pappa sitter på huk mens datter peker opp i luften. De står på en brygge ved et vann q
Foto: Pavel Lukhimets/Colourbox.com

Invitasjon til innspillsmøte i Kristiansand om mandat til mannsutvalget

Regjeringen skal sette ned et mannsutvalg som skal utrede likestillingsutfordringer gutter og menn møter - og som er utfordringer som bidrar til utenforskap og er til hinder for et likestilt samfunn.

Nå ønsker regjeringen innspill til hvilke temaer mannsutvalget bør fokusere på, og som regjeringen bør ha med i mandatet til utvalget. Viktige temaer som regjeringen tenker å be utvalget konsentrere seg om kan være: familie, utdanning, fritid, arbeid, helse, vold, seksuell trakassering, negativ sosial kontroll, skeives levekår og integrering.

På vegne av kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen, inviterer statssekretær Gry Haugsbakken til innspillsmøte i Kristiansand den 26. april, kl. 14.30-16.00 (dørene åpner kl 14.10).

Innspillsmøtet strømmes, slik at man kan følge møtet digitalt (link nedenfor).

Innspill kan sendes skriftlig i etterkant av møtet. Vi ber om at innspill sendes til Senter for likestilling ved Universitetet i Agder senest 1. mai.

Om innspillsmøte

Møtet blir arrangert i samarbeid med Senter for likestilling, Likestillingssenteret, Likestillingssenteret KUN, Reform – ressurssenter for menn, og Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

Formålet med møtet er å få innspill om relevante likestillingsutfordringer fra organisasjoner som jobber med tematikken og andre relevante aktører. Innspillene vil være viktige i det videre arbeidet med mandatet. Vi ber om at innspillene under møtet holdes korte (ca. 1-2 minutter).

Praktisk informasjon

Tid: 26. april 2022 kl. 14:30 – 16:00
Sted: Thon Hotel Norge, Dronningensgate 5, 4610 Kristiansand
Antall plasser: Det er begrenset med antall plasser.
Møtet strømmes og kan følges digitalt for alle. Klikk her for å komme til streaming via zoom. 
Skriftlige innspill kan sendes Senter for likestilling ved Universitetet i Agder senest 1. mai.

Påmelding

Klikk her for å melde deg på innspillsmøte

Agenda

  • Velkommen v/ Senter for likestilling
  • Åpning av møtet v/ statssekretær i Kultur- og likestillingsdepartementet Gry Haugsbakken
  • Innspillsrunde
  • Avslutning v/statssekretær Gry Haugsbakken