Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Malene Kval - Praksisstudent

Det beste med mitt opphold i CoLAB er å kunne utfordre meg på et fagfelt jeg synes er veldig interessant og gøy.

Malene Kval

Praksisstudent

Hva er din bakgrunn/utdanning?

For øyeblikket holder jeg på med en bachelor i Markedsføring og ledelse ved Universiteter i Agder. Nå er jeg på mitt siste semester, og skal levere min bacheloroppgave våren 2022.

Hvorfor valgte du å søke praksisplass i CoLAB?

CoLAB søkte i høst etter en studentassisten til stillingen som SoMe-ansvarlig. Stillingsannonsen fanget meg ved første blikk. Jeg valgte å søke på jobben med et ønske om å utvikle mine kreative sider, og sette teori fra markedsføringsstudiet ut i praksis. I tillegg ønsket jeg å teste ut hvordan det er å jobbe med SoMe før valg av videre utdanning eller jobb. Jobben har gitt meg muligheten for å teste ut om dette er en retning jeg ønsker å jobbe med videre i livet.

Kan du si noe om dine oppgaver?

​Mine oppgaver går ut på fornye nettsiden til CoLAB. I tillegg har jeg ansvar for sosiale medier som Instagram og Facebook. Det har vært veldig interessant og lærerikt å få innblikk i all planlegging som ligger til grunn bak innhold som publiseres og nettsider som opprettes.

Hva er det beste med ditt opphold i CoLAB?

Det beste med mitt opphold i CoLAB er å kunne utfordre meg på et fagfelt jeg synes er veldig interessant og gøy. I tillegg har jeg følt meg veldig trygg og velkommen siden dag én av den flotte gjengen i CoLAB. De har gitt meg rom til å komme med mine tanker, forslag og ideer.

Hvilke tanker og erfaringer sitter du igjen med?

Jeg sitter igjen med en bedre og mer helhetlig forståelse av hvordan der er å arbeide med nettsideutvikling og innholdsproduksjon til sosiale plattformer. Jobben har fått meg til å innse hvilke områder innenfor markedsføring jeg kan tenke meg å utvikle meg videre innen. Jeg har også fått mange gode kontakter som jeg vil ta med meg videre.