0
Hopp til hovedinnhold

Tidligere prosjekter

Bilde av ukjent fjes

Ensomhetsutfordringen

Ensomhetsutfordringen er den første i det årlige prosjektet Agderutfordringen. Her kommer ulike aktørene sammen for å lære og løse store utfordringer regionen står ovenfor.

bilde av sørlandets kunstmuseum

Bringe kunst til folket

Emnet Tjenestedesign og digital innovasjon har hatt SKMU som samarbeidspartner. Studentene har jobbet med behovskartlegging og utvikling av digitale prototyper.

Bilde av skip

Hvordan få flere maritime frivillige i Mercy Ships

To studenter jobber sammen med Mercy Ships for å finne ut av hvordan de kan få flere maritime arbeidere til å melde seg som frivillige i Mercy Ships.

Folk på workshop, foto

Redefinisjon av innbyggertorg i Nye Kristriansand Kommune

I emnet SV420 var CoLAB mentorer for en studentgruppe som jobbet med hvordan innbyggertorget i Nye Kristiansand kommune kunne bli etter kommunesammenslåeingen. 

Ark med illusrasjoner, foto

Bruk av tomme sentrumslokaler i Risør

CoLAB bistod Risør kommune og maritime foreninger i hvordan de kunne samarbeide om å skape aktivitet i tomme sentrumslokeler i Risør by. 

illustrasjonsfoto

Sammen om kvalitet i legemiddel og samarbeid

Som en del av prosjektet «Sammen om kvalitet, arbeidspakke 4» bistod CoLAB i gjennomføring av en workshop med en rekke intressenter fra fagmiljøet for å finne hvor skoen trykker når det kommer til legemidler og samarbeid med helseinstitusjoner.

Ta kontakt

Ønsker du å vite mer eller bli med på den felles innsatsen for å bygge Agder - sammen?