Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Metochi studiesenter feirer 30 år

I 2023 er det 30 år siden klosterannekset Metochi ble tatt i bruk som studiesenter for UiA. Fullt program for jubileumsfeiringen 11. - 18. juni på Lesvos er nå klart.

illustrasjon av jubileet

Siden 1993 har Metochi vært et studiesenter for UiA. Metochi er et klosteranneks tilknyttet det kjente Limonosklosteret på øya Lesvos i Egeerhavet, og ble grunnlagt på 1500-tallet. I nyere tid er det restaurert for studie- og kursvirksomhet. 

30-årsjubileet skal markeres 11. - 18. juni på Lesvos, og alle er hjertelig velkommen!

På programmet står jubileumsseminar om demokrati og medborgerskap, jubileumsfest med musikk og taler, i tillegg til flere felles utflukter, fotturer, utstilling og bokpresentasjon.

Fullt program for feiringen finner du her

Praktisk info

  • Det er et begrenset antall overnattingsplasser på Metochi. Et godt alternativ er hotellene i Skala Kalloni, som ligger 3,5 km fra Metochi.
  • Seminardagene og jubileumsfeiringen på lørdag (og måltidene i forbindelse med dette) dekkes av jubileet, reise og opphold dekkes av den enkelte.
  • Apollo flyr direkte Oslo-Mytilene (MJT) på søndager. Det finnes også daglige ruteflyforbindelse via Athen. Her finner du mer info om reiser til Metochi.
  • For informasjon og påmelding vennligst kontakt Kari Grødum.
  • Vi ønsker alle hjertelig velkommen til feiringen. Følg med på arrangementet for oppdateringer.