Kjemper for vilkårene til midlertidige ansatte

Andreas Waaler Røshol

Stipendiat

Hvorfor stiller du til valg?

- Jeg har gjennom det å være tillitsvalg for min ph.d.-spesialisering sett betydningen av å være med å påvirke. Jeg har vært student og ansatt ved Universitet i Agder de siste 7 årene og begynner å kjenne organisasjonen godt. Jeg trives ved å jobbe langsiktig og målrettet i endringsarbeid.

Hva er de 3 viktigste sakene du vil arbeide for i de neste fire årene?

• Jeg vil kjempe for vilkårene til midlertidige ansatte og bidra til at Universitet i Agder forblir et attraktivt arbeidsted for midlertidige ansatte.
  • Jobbe for å videreutvikle kvalitetsarbeidet og da spesielt forskerutdanningen (ph.d.)
  • Fortsette arbeidet for at Universitetet i Agder skal være et digitalt universitet, og fokusere på hvordan teknologi kan utløse økt samskapning og økt kvalitet på både undervisning og forskning.

Hvilke egenskaper/kompetanse har du som gjør at dine kolleger bør stemme på deg?

- Jeg har en tverrfaglig interesse og nysgjerrighet, noe som fremkommer av min utdanning. Jeg har en spesiell interesse for teknologi og hvordan den menneskelige interaksjonen med denne kan legge til rette for kreativitet i både pedagogiske og kunstneriske kontekster. I mitt virke som produsent og låtskriver, under artistnavnet AWR, har jeg tilegnet meg erfaring om digital samskapning nasjonalt og internasjonalt.  Nøkkelord for meg er kreativitet, samskapning og teknologi.

Utdanning:

• 2018: - Ph.d. ved Fakultet for kunstfag innen utøvende elektronisk musikk ved Universitetet i Agder.
  • 2016 - 2018: Master i elektronisk musikk ved Universitet i Agder
  • 2013 - 2016: Bachelor i elektronisk musikk ved Universitet i Agder.
  • 2012: Årstudium musikk ved Norsk Lærerakademi
  • 2011: Treningsveileder ved Norges Idrettshøyskole
  • 2010 - 2011: Årstudium historie ved Universitetet i Stavanger
  • 2006 - 2009: Bachelor i telematikk ved Forsvarets Ingeniørhøyskole
  • 2006 - 2009: Befals/offisersutdanning ved Forsvarets Ingeniørhøyskole
  • Jeg har også tatt enkeltemner innenfor samfunnsøkonomi ved UiS, statsvitenskap ved UiN og informasjonssystemer (master) ved UiA.

Arbeidserfaring:

• 2018: - Stipendiat ved Fakultet for kunstfag innen utøvende elektronisk musikk ved Universitetet i Agder.
  • 2017 - 2018: Assistent lærer (Deltid) ved Fakultet for kunstfag innen elektronisk musikk ved Universitetet i Agder
  • 2014 - 2017 – Avdelingsingeniør (Deltid) i Forsvaret, Akershusfestning
  • 2011 - 2012 – Stabsoffiser samband i Forsvaret, ISAF
  • 2009 - 2011 – Systemtekniker i Forsvaret, Haakonsvern

Styreerfaring:

• 2018: - Ph.d.-representant i forskningsutvalget for fakultet for kunstfag ved Universitet i Agder
  • 2018: - Ph.d.-representant i ph.d.-programutvalget for utøvende rytmisk musikk ved Universitet i Agder.