Vil bygge bånd og bedre arbeidshverdagen

Hvis jeg blir valgt vil jeg sørge for at midlertidig ansatte blir bedre hørt i universitets øverste organ.

Ingrid Lande Larsen

Stipendiat

Hvorfor stiller du til valg?

– Jeg stiller til valg fordi jeg ønsker å bidra til en positiv utvikling for universitetet i tiden som kommer. I tillegg ønsker jeg å gi midlertidig ansatte en tydelig stemme i universitetsstyret.

Hva er de 3 viktigste sakene du vil arbeide for i de neste fire årene?

– Jeg ønsker å arbeide for en bedre arbeidshverdag og flere muligheter for midlertidig ansatte, gjennom blant annet:

• Muligheter for karriere- og kompetanseutvikling for midlertidig ansatte
  • Økt kvalitet i forskerutdanningen (Ph.d.)
  • Økt medbestemmelse og bedre integrering av midlertidig ansatte

– Hvis jeg blir valgt vil jeg bygge sterke bånd mellom Universitetets Ph.d.- og postdok-organisasjon UiAdoc og universitetsstyret, og på den måten sørge for at midlertidig ansatte blir bedre hørt i universitets øverste organ.

– Jeg er sikker på at vi sammen kan bidra til en positiv utvikling for universitet, og håper at jeg får muligheten til å representere vår gruppe i universitetsstyret.

Hvilke egenskaper/kompetanse har du som gjør at dine kolleger bør stemme på deg?

– Jeg er en engasjert og målrettet person som liker lagarbeid. Jeg kjenner universitet godt gjennom mange år som student på alle nivåer (forkurs til PhD) og i flere fagmiljøer. Jeg har allerede arbeidet for de midlertidig ansattes rettigheter gjennom fagforeningsarbeid, og jeg representerer UiA i flere industrinettverk.

Utdanning:

• 2016-: Ph.d-program ved Fakultet for teknologi og realfag, innenfor konstruksjonsteknikk, Universitetet i Agder
  • 2015-2017: Bygg, sivilingeniør, masterprogram, Universitetet i Agder
  • 2012-2015: Ingeniørfag-byggdesign, bachelorprogram, Universitetet i Agder
  • 2011: Realfagskurs, Universitetet i Agder
  • 2011: 30 stp. Økonomi og administrasjon, Universitetet i Agder
  • 2010-2011: Idrett, årstudium, Universitetet i Agder

Arbeidserfaring:

• 2016-: Stipendiat, Fakultet for teknologi og realfag, Universitetet i Agder
  • 2015-2018: Vitenskapelig assistent, Universitetet i Agder
  • 2015/2016: Forskningsaktiv student, Universitetet i Agder

Styreerfaring: