Alumni-kveld med gode tilbakemeldinger

Årets andre alumnitreff fant nok en gang sted på Teateret i Kristiansand. Der møttes tidligere UiA-studenter fra ulike fagområder for å se igjen gamle kjente, stifte nye bekjentskap og få innsikt i andre alumni sin hverdag gjennom foredrag.

Fra Alumnikveld, bilde

Kveldens foredragsholdere var Solveig Steinsland fra Elkem og Morten Frustøl fra PwC. Solveig har en ingeniørgrad fra UiA og NTNU og jobber nå i Elkem. Hun delte sine erfaringer som trainee i Trainee Sør og hvordan hun som prosjektansvarlig for GE hjalp bedriften å spare millioner av kroner på en effektiviseringsprosess. Dette sikret henne en svært fornøyd leder og et innrammet bilde på veggen.

Morten Frustøl og Maiken Græsli, bilde

Morten Frustøl er utdannet økonom fra UiA og NHH og jobber nå som Senior Manager hos PwC. Han fortalte om sin karrierevei som blant annet innebar å være økonomisjef for Start en periode. Viktige momenter som kom frem fra Mortens foredrag var å bygge nettverk både utad, men også innad i en bedrift. Da han ble tilbudt stillingen som økonomisjef for Start sa han opp sin daværende stilling hos PwC. Derfor ble det viktig for han å ikke brenne noen broer slik at man potensielt er velkommen tilbake i en senere anledning, noe han valgte å gjøre.

Det var en sammensatt gruppe alumni som hygget seg på Teateret. Bakgrunn i alt fra IT og historie til sykepleie og markedsføring sikret en bredde av menneske med forskjellig kompetanse som kunne lære av hverandre og utveksle historier. Felles for dem var at de ønsket å holde kontakten med hverandre og UiA, og utvide nettverket sitt. Begge våre treff har fått gode tilbakemeldinger, og dermed kommer vi til å fortsette med alumni-kvelder i Kristiansand denne høsten.

Dersom du ikke har registrert deg som alumn enda kan du gjøre det gratis på uia.no/alumni. Vår neste samling er 29. oktober. Arrangementet er åpent for både nåværende og tidligere UiA-studenter. Se Facebook-arrangementet eller påmeldingssiden for mer informasjon.