Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Fordeler for alumni

UiA Alumni er i oppstartsfasen, så tilbudet vil variere fra fagmiljø til fagmiljø.

1

Invitasjon til faglige møteplasser

Det skjer mye spennende på UiA som vi håper du vil være en del av, også når du er ferdig som student hos oss. Som medlem av alumni-nettverket, vil du få mulighet til å bli invitert til relevante møteplasser. Dette er arrangementer hvor du får mulighet til å pleie gamle relasjoner eller skape nye, som kan være nasjonale eller lokale fagsamlinger, inspirasjonsdager eller studentarrangement. 

Ønsker din virksomhet å ha bedriftsbesøk med alumni og/eller nåværende studenter? Dette kan være fagseminarer, omvisninger eller sosialt arrangement. Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang. 

Invitasjon til faglige møteplasser

2

UiA Alumni medlemskort

Som medlem i UiA Alumni kan du laste ned et gratis digitalt medlemskort som gir deg rabatter og fordeler ved ulike severdigheter.

Få oversikt over tilbudene her

UiA Alumni medlemskort

3

Samarbeid med studenter

«Samskaping for fremtidens kunnskap» er vår visjon. Vi ønsker at studenter, ansatte og våre alumni skal utfordre hverandre gjennom ulike aktiviteter. Ditt arbeidssted kan ha praksisstudenter, bidra med problemstilling til bachelor- eller masteroppgaver og ha kontakt med linje- og studentforeninger. Slike samarbeid kan bidra til positiv faglig utvikling og nye perspektiver. Som UiA-alumn kan du lett komme i kontakt med ønskede fagmiljø. Usikker på hvem på UiA du skal kontakte? Snakk med oss, så hjelper vi deg videre.

I fremtiden ønsker vi å tilby mentor til nåværende studenter. Du kan allerede nå melde din interesse til oss. Er du interessert i entreprenørskap kan du melde deg som Næringslivsmentor for oppstartsbedrifter gjennom UiA Nyskaping.

Samarbeid med studenter

4

Sammenkomst for ditt studentkull eller linje

Når studietiden er over avsluttes det som for mange er en tid fylt med gode minner. Ønsker du å gjenskape noen av disse minnene? UiA Alumni tilrettelegger for sosiale sammenkomster for ditt studentkull eller linje. Vi kan sende ut invitasjoner, bistå med møtelokaler på UiA, booke deres tidligere foreleser osv. Ta kontakt så hjelper vi deg i gang.

SiA tar gjerne i mot dere på alumni-arrangement.

Vi har også en god avtale med Teateret i Kristiansand. 

Sammenkomst for ditt studentkull eller linje

5

Karriereveiledning

Hvor går veien videre? I UiA Alumni-nettverket får du mulighet til å benytte deg av UiA Karriere sitt veiledningstilbud inntil to år etter at du er ferdig som student. Du kan også delta på kurs og foredrag i regi av UiA Karriere.

Karriereveiledning

6

Tilgang på fagstoff

Universitetsbiblioteket har en stor mengde bøker, artikler og tidsskrifter. Besøker du et av våre campus og kobler deg til gjestenettet vil du kunne laste ned artikler gratis. Du kan også låne bøker med nasjonalt lånekort. Når du først er innom UiA, ta gjerne en tur innom studentkantina for en deilig lunsj!

Se Universitetsbibliotekets nettside for mer informasjon om hvilke bøker og artikler de har.

Tilgang på fagstoff

7

Livslang læring via vårt nyhetsbrev

Vi ønsker å holde deg oppdatert på hva som skjer på UiA. Ved å takke ja til å motta vårt nyhetsbrev, sier du ja til å holde deg faglig oppdatert. Kravet til livslang læring er en følge av fremtidens kompetansebehov, og kompetansebehovet er stadig i endring. UiA Alumni er opptatt av kompetanseutvikling, og vi ønsker at nyhetsbrevene skal holde deg oppdatert på forskningsfronten innenfor ditt fagfelt.

Livslang læring via vårt nyhetsbrev