0
Hopp til hovedinnhold

Fordeler for alumni

UiA Alumni er i oppstartsfasen, så tilbudet vil variere fra fagmiljø til fagmiljø.

1

Invitasjon til faglige møteplasser

Det skjer mye spennende på UiA som vi håper du vil være en del av, også når du er ferdig som student hos oss. Ved å bli en del av vårt alumninettverk, vil vi ha muligheten til å sende deg invitasjon til relevante møteplasser. Dette kan være en nasjonal eller lokal fagsamling, inspirasjonsdag med faglig oppdatering, studentarrangementer eller andre spennende arrangementer hvor du får muligheten til å pleie relasjonene fra studietiden og stifte nye bekjentskaper.

Ønsker din virksomhet å ha bedriftsbesøk med alumni og/eller nåværende studenter? Dette kan være fagseminarer, omvisninger eller sosialt arrangement. Ta kontakt, så hjelper vi deg igang.

Invitasjon til faglige møteplasser

2

Sammenkomst for ditt studentkull eller linje

Når studietiden er over avsluttes det som for mange er en tid fylt med gode minner. Ønsker du å gjenskape noen av disse minnene? UiA Alumni tilrettelegger for sosiale sammenkomster for ditt studentkull eller linje. Vi kan sende ut invitasjoner, bistå med møtelokaler på UiA, booke deres tidligere foreleser osv. Ta kontakt så hjelper vi deg i gang.

SiA tar gjerne i mot dere på alumni-arrangement.

Vi har også en god avtale med Teateret i Kristiansand.

Sammenkomst for ditt studentkull eller linje

3

Karriereveiledning

Hvor går veien videre? Som en del av UiA Alumni har du muligheten til å benytte deg av UiA Karriere sitt veiledningstilbud inntil to år etter at du er ferdig som student. I tillegg er du velkomment til å være med på inspirerende kurs og foredrag i regi av UiA Karriere. Når du har vært i arbeidslivet noen år har du kanskje lyst å dele dine erfaringer og være en ressurs for andre studenter? Vi er opptatt av å koble studenter med alumner fra samme fagmiljø, og vet at de ser en gjensidig verdi i å møtes for å utveksle erfaringer.

Karriereveiledning

4

Samarbeid med studenter

«Samskaping av kunnskap» er vår visjon. Vi ønsker at studenter, ansatte og våre alumni skal utfordre hverandre gjennom ulike aktiviteter. Det kan for eksempel være at ditt arbeidssted kommer med bachelor- eller masteroppgave, har studenter i praksis eller har kontakt med en linjeforening/studentaktivitet. Et samarbeid med en student kan bety at man får inspirasjon til egen faglig utvikling, tilfører nye perspektiver til egen drift og få uventede impulser til arbeidsdagen som kan være av uvurderlig verdi. Som alumn ved UiA er det lettere for deg å komme i kontakt med de fagmiljøene du fremdeles ønsker å være en del av. Usikker på hvem på UiA du skal kontakte? Snakk med oss, så hjelper vi deg videre.

I fremtiden ønsker vi å tilby mentor til nåværende studenter. Du kan allerede nå melde din interesse til oss. Er du interessert i entreprenørskap kan du melde deg som Næringslivsmentor for oppstartsbedrifter gjennom UiA Nyskaping.

Samarbeid med studenter

5

Tilgang på fagstoff

Universitetsbiblioteket har en stor mengde bøker, artikler og tidsskrifter. Besøker du et av våre campus og kobler deg til gjestenettet vil du kunne laste ned artikler gratis. Du kan også låne bøker med nasjonalt lånekort. Når du først er innom UiA, ta gjerne en tur innom studentkantina for en deilig lunsj!

Se Universitetsbibliotekets nettside for mer informasjon om hvilke bøker og artikler de har.

Tilgang på fagstoff

6

Livslang læring via vårt nyhetsbrev

Vi ønsker å holde deg oppdatert på hva som skjer på UiA. Gjennom å si ja til å motta vårt nyhetsbrev, sier du ja til å holde deg faglig oppdatert. På UiA er vi opptatt av å bidra til din kompetanseutvikling, og nyhetsbrevene våre kan være med å oppdatere deg på det siste som skjer på forskningsfronten innenfor ditt fagfelt. Kravet til livslang læring er en følge av fremtidens kompetansebehov, og kompetansebehovet er stadig i endring. På UiA vil vi at du skal kunne få med deg det siste som skjer, og holde deg oppdatert på de fagtilbud som er relevante for deg.

Livslang læring via vårt nyhetsbrev