Mye utforskning og lek med teknologi

Utforskning i rommet kan gjøre deg bedre rustet for fremtidig praksis og jobb.

Trine Wåland

Grunnskolelærer 5-10

Hva er dine arbeidsoppgaver som studentmedarbeider i Undervisningsverkstedet?

Hovedoppgaven er å bemanne rommet. Drop-in er åpent for faglærere på UiA og studenter. I tillegg kan studentklasser og praksisskoler booke rommet. Som studentmedarbeider veileder jeg og hjelper til i bruk av rommet. Det er et teknologirikt rom, og det blir derfor mye utforskning og lek med teknologi som vi finner i dagens klasserom og som kanskje kommer i fremtidens klasserom.

Hvorfor ønsket du denne jobben?

Det er relevant for utdannelsen og ser bra ut på CVén. I tillegg er det en spennende jobb som samsvarer med min personlig interesse. Selv hadde jeg lite erfaring med bruk av teknologi i undervisning, og derfor er det en spennende utfordring for meg. Til nå vil jeg si at det å jobbe som studentassistrent i Undervisningsverkstedet har gitt meg stor personlig utvikling.

Hvilke fordeler har Undervisningsverkstedet?

En kjempestor fordel er at det er et lavterskeltilbud. Du trenger ingen erfaringer eller kunnskaper fra før. Utforskning i rommet kan gjøre deg bedre rustet for fremtidig praksis og jobb.

Tekst og foto: Elise Kure