Kunnskap om teknologi er viktig for tilpasset opplæring

Jeg tror det er tryggere å teste utstyr her før man blir kastet ut i det i praksis.

Susanne Øyvindsdatter Webenstad

Lektor 8-13, norsk og samfunnsfag

Hva er dine arbeidsoppgaver som studentmedarbeider i Undervisningsverkstedet?

Hovedoppgaven er være tilstede som hjelp. Vi fungerer som veiledere, noe som innebærer at vi setter i gang og demonstrerer ulike muligheter som finnes i rommet.

Hvorfor ønsket du denne jobben?

Jeg er veldig opptatt av at elever skal få variert og tilpasset opplæring. Kunnskap om ny teknologi som er på vei inn i skolen er viktig for å tilpasse læringen til hver enkelt. Det å gi variert og spennende, teknologirik undervisning er en unik mulighet å ta med seg inn i arbeidslivet.

Hvilke fordeler har Undervisningsverkstedet?

Den største fordelen er at rommet er åpent for studentene og kan bli brukt for eksempel før en praksisperiode. Jeg tror det er tryggere å teste utstyr her før man blir kastet ut i det i praksis.

Tekst og foto: Elise Kure