Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Jeg vil kunne gi mine fremtidige elever varierte og engasjerende arbeidsmetoder for å fremme deres læring

Det er utrolig interessant å få lov til å samarbeide med så mange gode og engasjerte lærere fra UiA og skolene i Kristiansand.

Martin Madsø

Grunnskolelærerutdanning for trinn 5-10

Hva er dine arbeidsoppgaver som studentmedarbeider i Undervisningsverkstedet (UV)?

Som studentmedarbeider i UV møter jeg elever, lærere og studenter. Da er mine arbeidsoppgaver å bistå de som kommer innom, og det kan være alt i fra teknisk hjelp til drøfting rundt undervisningsmetoder. I tillegg lager jeg undervisningsopplegg som studenter og lærere kan bruke på forskjellige elevgrupper. 

Hvilke fordeler mener du at UV har?

UV er det perfekte stedet for å teste ut spennende utstyr. UIA satser virkelig på verkstedet slik at vi kan tilby det nyeste og beste utstyret innen flere fagområder av lærerutdanningen. I tillegg tilbyr UV mange spennende kurs for lærere og studenter, som er verdt å få med seg! Noen av de som kommer til UV har erfaring med utstyret fra før, mens andre prøver det for aller første gang. UV er en plass med stor takhøyde for prøving og feiling, og vi er flere engasjerte studentmedarbeidere som står klar til å hjelpe akkurat deg!

Hva var motivasjonen din for å søke på stilling som studentmedarbeider?

Personlig ønsket jeg å lære mest mulig om digitale hjelpemidler i skolen, slik jeg er best mulig rustet for læreryrket. Jeg vil kunne gi mine fremtidige elever varierte og engasjerende arbeidsmetoder for å fremme deres læring. Og ved å utvikle mine digitale ferdigheter gjennom UV, skal jeg klare å gi elevene mine dette.

Hva liker du best med å jobbe i UV?

Det beste med å jobbe i UV er at jeg får utviklet meg selv personlig og faglig, i tillegg til den mestringen man får i å hjelpe elever og studenter i deres arbeid. Jeg er også veldig interessert i dataspill og VR, og har gjennom UV funnet flere engasjerende og relevante spill, som kan brukes i undervisningssammenheng. I tillegg er det utrolig interessant å få lov til å samarbeide med så mange gode og engasjerte lærere fra UiA og skolene i Kristiansand. Og sist, men ikke minst, utrolig hyggelige og flinke kollegaer som jeg jobber med på Undervisningsverkstedet.