Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Podkaster fra Universitetet i Agder

Flere fagmiljøer på UiA formidler kunnskap og tar opp aktuelle temaer i podkastene sine. Her finner du dem samlet på ett sted, men søk også gjerne på "Universitetet i Agder" i podkast-appen din.

Game Over?

Professor Morten Goodwin i samtale med Maren Schelbred Thormodsæter om nye fremskritt innen kunstig intelligens.

Colletts kafé

Her kan du oppdage kva forskarar på Fakultet for humaniora og pedagogikk gjer og finn ut når dei forskar på historie, språk, utdanning, religion, litteratur, filosofi, pedagogikk og media.

Differentiated Integration

Join us as we delve into topics related to an increasingly differentiated Europe in a Post-Brexit world. In a coffee table-style discussion, we bring together leading academic researchers and practitioners.

QiA - Skeiv i Agder

I denne podkasten vil du bli kjent med ulike mennesker i og utenfor Agder, som gjennom hvem de er eller gjør utfordrer normer og forestillinger rundt kjønn, seksualitet, kropp eller tro.

Student på UiA

UiA-studentene Eirill og Christina forteller om livet som UiA-student, viser frem ulike studier ved UiA og gir deg nyttige tips og triks både for studievalget og studentlivet.

Filosofipod

Filosof Einar Duenger Bøhn leser og diskuterer filosofibøker sammen med venner og bekjente.

Helse- og idrettspraten

Bli med når forskere fra Fakultet for helse- og idrettsvitenskap deler fra sine forskningsfelt. UiA tilbyr etter- og videreutdanning på flere av temaene i podkasten.

Læringspodden

Læringspodden er en podkast om læring og skole som lages av faglærere som jobber med DeKomp og lærerutdanning på UiA.

Eilertpodden

Vil du ha en kort introduksjon til relevant forskning og å få mer oversikt over samfunnsvitenskapelige spørsmål, er dette podkasten for deg.

Muhabbet

Grupper av fagfolk innen sosial- og helsefagene møtes i en samtalemetode som kalles Muhabbet. Tema er ukjent før samtalen, og deltakerne byr på spontane refleksjoner i et dialogisk format.

Klassens time

Birgitte Wergeland underviser i pedagogikk på PPU/lektorutdanningen ved Universitetet i Agder. I denne podkasten tar hun opp temaer som studentene ønsker å lære mer om.

Spøkelser etter avdøde størrelser

En podkast med uformelle diskusjoner om matematikk, drevet i regi av MatRIC – Centre for Research, Innovation and Coordination of Mathematics Teaching.

Undervisningsverkstedet

Lærerstudentene Camilla og Matias utforsker hvordan ny og gammel teknologi kan brukes i klasserommet, med gjester som har prøvd ut et spennende opplegg eller kan en hel masse om et bestemt tema.

Spør forskeren

Bli med når vi spør UiA-forskere fra ulike fagfelt mer eller mindre dagsaktuelle spørsmål.

Andre podkaster fra UiA

Her finner du enkeltepisoder og miniserier som ikke hører hjemme i noen egen podkast.