0
Hopp til hovedinnhold

Podcaster fra Universitetet i Agder

Flere fagmiljøer på UiA formidler kunnskap og tar opp aktuelle temaer i podcastene sine. Her har vi samlet de største podcastene fra universitetet.

Student på UiA

UiA-studentene Eirill og Christina forteller om livet som UiA-student, viser frem ulike studier ved UiA og gir deg nyttige tips og triks både for studievalget og studentlivet.

Game Over?

Professor Morten Goodwin i samtale med Maren Schelbred Thormodsæter om nye fremskritt innen kunstig intelligens.

Helse- og idrettspraten

Bli med når forskere fra Fakultet for helse- og idrettsvitenskap deler fra sine forskningsfelt. UiA tilbyr etter- og videreutdanning på flere av temaene i podcasten.

Læringspodden

Læringspodden er en podcast om læring og skole som lages av faglærere som jobber med DeKomp og lærerutdanning på UiA.

Muhabbet

Grupper av fagfolk innen sosial- og helsefagene møtes i en samtalemetode som kalles Muhabbet. Tema er ukjent før samtalen, og deltakerne byr på spontane refleksjoner i et dialogisk format.

Klassens time

Birgitte Wergeland underviser i pedagogikk på PPU/lektorutdanningen ved Universitetet i Agder. I denne podcasten tar hun opp temaer som studentene ønsker å lære mer om.

Spøkelser etter avdøde størrelser

En podcast med uformelle diskusjoner om matematikk, drevet i regi av MatRIC – Centre for Research, Innovation and Coordination of Mathematics Teaching.

Undervisningsverkstedet

Lærerstudentene Camilla og Matias utforsker hvordan ny og gammel teknologi kan brukes i klasserommet, med gjester som har prøvd ut et spennende opplegg eller kan en hel masse om et bestemt tema.

Eilertpodden

Vil du ha en kort introduksjon til relevant forskning og å få mer oversikt over samfunnsvitenskapelige spørsmål, er dette podcasten for deg.

Spør forskeren

Bli med når vi spør UiA-forskere fra ulike fagfelt mer eller mindre dagsaktuelle spørsmål.

Andre podcaster fra UiA

Her finner du episoder som ikke hører hjemme i noen egen podcastserie.