Første workshop for IFRA-prosjektet

Prosjektet "Internationalization of Financial Reporting and Auditing" (IFRA), støttet av Forskningsrådet, holdt sin første workshop på Handelshøyskolen ved UiA den 30. april 2018.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

20 personer deltok på workshopen, foto
Neste workshop vil finne sted 6. mai 2019.

Forskere fra de akademiske partnerinstitusjonene Bucharest University of Economic Studies, Hanken School of Economics og Alliance Manchester Business School kom til Kristiansand for å presnetere ideer og utvikle forskningsprosjekter relatert til globalisering og dens innvirkning på finansiell rapportering og revisjonsprosesser.

For å sikre utveksling av ideer mellom akademikere og praktikere deltok også prosjektpartnere fra PwC, Revisjon Sør og Revisorforeningen. De presenterte viktige emner og endringer i finansiell rapportering og revisjon. Neste workshop vil finne sted den 6. mai 2019.