Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Engasjerende alumnitreff

Vårens alumnitreff for Handelshøyskolen ved UiA samlet nåværende og tidligere studenter for en hyggelig kveld, sentrert rundt entreprenørskap og folkefinansiering.

Artikkelen er mer enn to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Studenter samlet rundt et bord på Coworx i Kristiansand, foto.
Tema for kvelden var entreprenørskap og folkefinansering.

Temaet for kvelden var entreprenørskap, og universitetslektor Stine Øyna, visedekan og leder for Senter for entreprenørskap Bjørn-Tore Flåten og førsteamanuensis Rotem Shneor holdt engasjerende innledninger med temaene «Gründer: Født sånn eller blitt sånn?» og «Folkefinansiering: Vinneroppskrift eller flopp?». Ikke overraskende kunne de vise til gode argumenter for å konkludere med at entreprenørskap kan læres, og at folkefinansiering har en lys fremtid.

Student og gründer

Den faglige biten ble avrundet med en presentasjon av Bjørn Mong fra Pax Urbania, som imponerte de fremmøtte med en personlig fortelling om sin kombinerte utdannings- og gründerreise. I løpet av studietiden var han med på å starte flere

Førsteamanuensis Rotem Shneor, foto.

Førsteamanuensis Rotem Shneor fortalte om folkefinansiering.

bedrifter, og hadde studieopphold i mange land. Han presenterte spesielt sin bedrift Pax Urbania, som har som formål å redusere matsvinn som følge av ødeleggelse under transport. Bedriften satser derfor på å produsere mat der folk er – nemlig midt i byen.

Meld deg inn i UiA Alumni

Deltakerne fikk servert deilig syrisk mat og drikke. I etterkant av den faglige diskusjonen inviterte Handelshøyskolens ansatte til dialog rundt innretningen på vår alumnivirksomhet, og det kom mange nyttige innspill til videre oppfølging. Arrangementet fant sted på CoWorx i Kristiansand.

Handelshøyskolen ved UiA ønsker alle våre tidligere studenter, samt årets avgangsstudenter velkomne i UiA Alumni. Meld deg inn i nettverket, og hold faglig og sosial kontakt med Handelshøyskolen og tidligere medstudenter!