Alumnitreff- Kristiansand. Tema: Innovasjon

Vårens alumnitreff er torsdag 31. mai kl. 18:00 – 20:00. Vi møtes i lokalene til CoWorx som er lokalisert over restaurant «Slakter Sørensen» i Markens gate.

Treffet fungerer som en sosial og faglig møteplass og legger til rette for at du kan treffe gamle venner og stifte nye bekjentskaper. I tillegg til et spennende og dagsaktuelt program vil det bli enkel servering og masse tid til å slå av en prat med tidligere studenter fra Handelshøyskolen.

MELD DEG på arrangementet HER.

Følg gjerne eventet på Facebook for mer oppdateringer og nyheter.

Hovedtema: Innovasjon

Et av Handelshøyskolens mål er å fremme innovasjon, og på alumnitreffet 31. mai er dette hovedtema. Fra hvert sitt ståsted skal disse tre skal snakke innovasjon, samskaping og hva dette kan bety for hver av oss:

Etter programmet på CoWorx er det mange muligheter for å fortsette kvelden på populære steder i nærheten, deriblant flere spisesteder.

Spre invitasjonen til dine tidligere klassekamerater og benytt sjansen til å ses igjen!