0
Hopp til hovedinnhold

Analyserer fremtidens boligbehov i Kristiansand

To studenter ved master i global utvikling og samfunnsplanlegging har i høst vært i praksis hos rådgivningsselskapet WSP. Her har de på nært hold fått oppleve en samfunnsplanleggers jobbvirkelighet.

ANALYSE AV BOLIGBEHOV: Studentene Mathias Bjørkli og Caroline Lygren holder på å ferdigstille sin rapport om fremtidig boligbehov i Kristiansand. Veileder Jon Døviken, prosjektleder i WSP, sier han er imponert over studentenes arbeid. (Foto: WSP)

- Vi ble presentert en spennende og variert arbeidshverdag. Jeg tror ikke du kan lese deg til kunnskapen man får gjennom de daglige gjøremålene vi har her. Det sier Mathias Bjørkli, som sammen med Caroline Lygren i høst har fått inngå som en naturlig del av arbeidsmiljøet ved kontoret til WSP. I tillegg til daglige praktiske oppgaver, har de foretatt en analyse av det fremtidige boligbehovet i Kristiansand. Gjennom arbeidet med analysen og kontakten med de ansatte har de fått en enda bedre forståelse av hvilke forhold som er med og påvirker planleggingsprosesser. Den praktiske tilnærmingen til faktiske prosjekter dem har gitt dem nye aha-opplevelser. 

Les hele saken på WSP's nettsider.