Videoer fra fakultet for kunstfag

Forskerportrett

Gunn-Hilde Erstad Haugen

Gunn-Hilde er bassist i bandet Rendezvous-Point, og forsker på hvordan fysisk trening kan hjelpe henne til å bli bedre i rollen som musiker.

Gunn-Hilde Erstad Haugen

Bjørn Charles Dreyer

Stipendiat Bjørn Charles Dreyer forsker på gitar og elektronisk musikk i et kreativt perspektiv.

Bjørn Charles Dreyer

Møt de ansatte

Mariam Kharatyan

Mariam Kharatyan har sin musikalske bakgrunn som klassisk pianist og fullførte sin mastergrad ved Komitas Musikk Konservatorium i Yerevan, Armenia. I 2012 flyttet hun til Norge og fullførte masterprogrammet i vest-europeisk musikk ved Universitetet i Agder. For tiden er hun Universitetslektor i Institutt for klassisk musikk og musikkpedagogikk ved Universitetet i Agder.

Mariam Kharatyan

Bjørn Ole Rasch

Bjørn Ole Rasch er professor i populærmusikk.

Bjørn Ole Rasch

Robin Rolfhamre

Professor Robin Rolfhamre vil endre måten vi forstår og bruker historisk musikk på – og hvordan vi ser på og underviser om fortiden, nåtiden og teoretiserer om musikalsk fremtid.

Robin Rolfhamre

Cordula Hacke

Møt studentene

Ken Roger

Klassisk musikk

I «Studenter uten filter» får du se studentlivet fra deres eget ståsted! Her får du møte Ken-Roger, som tar master i utøvende klassisk musikk.

Ken Roger

Vilde

Rytmisk musikk

I «Studenter uten filter» får du se studentlivet fra deres eget ståsted! Her møter du Vilde, som går på master i rytmisk musikk, med vokal som hovedinstrument.

Vilde

Emma Sofie

I «Studenter uten filter» får du se studentlivet fra deres eget ståsted! Her får du møte Emma Sofie, som tar årsstudium i kunst og håndverk.

Emma Sofie

Studenter og ansatte

The challenge

Studenter og ansatte