Prosjektledelse fra ide til prototype

MyMachine

I MyMachine skal barneskolebarn finne opp sine drømmemaskiner. Disse skal du og dine medstudenter realisere i faktiske prototyper.

På veien bidrar yrkesfagelever fra regionenes videregående skoler i å bygge maskinene.

Næringslivet bidrar med kompetanse og innspill som mentorer. Det gir innsikt og kompetanse fra prosjektledelse i arbeidslivet som du som vil dra nytte av i møte med yrkeslivet.

Som student leder du hele prosessen fra idé til prototype, og sitter igjen med praktisk prosjektlederkompetanse, nettverk og en praktisk forståelse av hvordan faget brukes i hverdagen for ulike bedrifter og næringsaktører i Agder.

MyMachine

Tidligere MyMachine-studenter

Magnus Lindskov Opstrup, foto

– Emnet utfordrer en til å lære seg nye ting på egen hånd. For min del innebar dette å lære seg 3D modellering i CAD og å programmere mikrokontrollere. MyMachine er det emnet som har vært både det mest utfordrende for meg som del av min ingeniørutdanning, og det mest lærerike.

Magnus Lindskov Opstrup
Ingeniørstudent Fornybar energi og prosjektleder for Votteskyteren, MyMachine 2018, UiA. Nå Prosjektingeniør, Elkraft.

Trampolinemaskinen, foto

– MyMachine er det beste faget jeg har tatt. Det gav meg mye motivasjon som prosjektleder og interessant kunnskap om hvordan realisere ideer som jeg tenker er nyttig videre. Jeg mener flere burde fått anledning til å ta MyMachine fordi vi trenger nye ideer og løsninger i framtiden.

Alij Pawe
Mekatronikkstudent og prosjektleder for Trampolinemaskin, MyMachine 2018, UiA. Nå prosjektingeniør.

Prompinator, foto

I emnet MyMachine fikk jeg mulighet til å bruke min kunnskap fra ingeniørstudiet til å gjøre et barns drøm til virkelighet.

Juri Borren
Mekatronikkstudent og prosjektleder for Prompinator, MyMachine 2017, UiA. Nå masterstudent Computer Science, Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

Verdens sterkeste mann-hammer, foto

MyMachine utfordret meg på kreativitet, gjennomføringsevne og å samarbeide med andre, og jeg fikk bekreftet overfor meg selv at jeg hadde valgt riktig utdanning. Samtidig har emnet vært med å dytte meg ut i en litt annen vinkel i arbeidslivet.

Jostein Gaardløs
Mekatronikkstudent og prosjektleder for ballerinakarusell og magnetisk "verdens sterkeste mann"-hammer 2018. Nå salg og produktutvikling, Raufoss næringspark klyngen.