World Music og nye musikktradisjoner

Etter- og videreutdanning

Søknadsfrist: 23 August 2017

Har du lyst til å lære om spennende musikktradisjoner og musikkulturer fra andre og fjerne land? Og om hvordan du som lærer kan bruke dette i din musikkundervisning? Da er dette kurset noe for deg!

Institutt for Rytmisk Musikk tilhørende Fakultet for Kunstfag ved Universitetet i Agder har i en årrekke hatt nær kontakt med musikktradisjoner fra fjerne land. Både gjennom vår tilknytning til folkemusikk med musiker og professor Bjørn Ole Rasch og gjennom folkemusiker og stipendiat Annbjørg Lien. Begge ansatt ved Institutt for Rytmisk Musikk og tilhører toppsjiktet på verdensbasis innen dette fagområdet.

Varighet: 1år   -  Studiepoeng: 15  -  Omfang: Deltid   -  Start: Høst 2017  -  Studiested: Kristiansand

Detaljert info om kurset