0
Hopp til hovedinnhold

Vil du vite mer om studier på kunstfag?

Hva kan du bli etter endte studier? Hva inneholder studiene? Hvordan er livet som student?

Alt dette og mye mer får du svar på under vår digitale åpne dag!

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bli med på digital åpen dag 26. mars
Bli med på digital åpen dag 26. mars

Fredag 26. mars inviterer Fakultet for kunstfag til en spennende ettermiddag pakket med godbiter! Bruk påsken til å finne det studiet som passer for deg og søk opptak innen 15. april!

Vår studentambassadør Petter Berge vil fortelle om livet som student på kunstfag, vise oss campus samt intervjue gjester i studio!

Du kan allerede nå sende inn spørsmål til kari.anne.roysland@uia.no som vi vil svare på under sendingen.

Husk at du også kan chatte med våre studentambassadører på studiesidene!

 

 Meld deg på vårt Facebook-event

 

Program:

Kl. 13: Bachelor i samtidsteater

Studiet gir en god innføring i de ulike delene av en teaterproduksjon, og gir deg mange bein å stå på etter endte studier. Vi får besøk av studieprogramleder og prisvinnende teaterinstruktør, Jeppe Kristensen, som forteller mer om innholdet på studiet.

Andreårsstudent Sofie Qvale er sammen med klassen involvert i forestillingen «The Trial Against Ourselves» som spilles på Kilden i april. Hør henne fortelle om den lærerike prosessen og hvor viktig det er å få praktisk erfaring gjennom studiet.

 

Kl. 14: Bachelor i visuell kunst og formidling

Studiet er praksisnært og yrkesrettet, og gir teoretisk og praktisk kjennskap til hvordan man kan formidle kunst gjennom forskjellige medier og til forskjellige målgrupper.

Universitetslektor Jørund Føreland Pedersen vil fortelle om innholdet i studiet. Vi får også besøk av studenter som vil fortelle om spennende praksis, prosjekter de har jobbet med og livet som student.

 

Kl. 15: Bachelor i elektronisk musikk

På studiet arbeider du spesielt med elektronisk musikk og følger en emnesammensetning hvor blant annet utøving, komposisjon, lyddesign, programmering og produksjon av elektronisk musikk står sentralt.

Vi får besøk av student Grete-Johanne Knudsen og hennes lærer, Jan Bang som vil fortelle om studiet og hvilke muligheter man har etter endte studier.

Vil du følge Grete-Johanne en dag som student? Se her:

Kl. 16: Årsstudium i musikk

På årsstudiet i musikk får du grunnleggende kunnskap om ulike musikkemner, samtidig som du utvikler dine musikalske ferdigheter. Du får praktisk erfaring med å tilrettelegge, skape og lede musikkaktiviteter og du får mulighet til å utvikle deg på hovedinstrumentet ditt, spille i band og komponere musikk ved bruk av musikkteknologiske hjelpemidler.

Vi får besøk av student Reem R. Wadallah og hennes lærer, Espen Grundetjern som vil fortelle om studiet og hvilke muligheter man har etter endte studier.

Vil du følge Reem en dag som student? Se her:

Er du ferdig med bachelor og interessert i master? Vi har spennende muligheter også for deg!

Master in Music Business and Management

Bli med på infomøte/Q&A på Facebook

Master i kunstfag

Bli med på infomøte/Q&A på Facebook