Tre kjemper om styreplass på Fakultet for kunstfag

Monica Klungland, Robin André Rolfhamre og Daniel Nordgård kjemper om den ledige styreplassen på Fakultet for kunstfag i vårens suppleringsvalg. Valget holdes i perioden 26. april – 3. mai.

KANDIDATENE: Monica Klungland, Robin André Rolfhamre og Daniel Nordgård.

- Jeg er godt fornøyd med kandidatene. Det viser at valget engasjerer, sier fakultetets valgansvarlige, seniorkonsulent Kai Steffen Østensen.

Se mer om Fakultet for kunstfag her.

De tre som stiller til valg har alle flere års fartstid ved fakultetet. De kommer også fra hvert sitt institutt.

• Monica Klungland er universitetslektor ved Institutt for visuelle og sceniske fag. Hun stiller til valg fordi hun særlig vil arbeide for å ivareta de estetiske fagenes plass i lærer- og barnehagelærerutdanningene, og styrke disse utdanningenes posisjon på fakultet for kunstfag. (Se full presentasjon her.)
  • Robin Andre Rolfhamre er professor i musikkpedagogikk ved Institutt for klassisk musikk. Han stiller til valg fordi han ønsker å bidra til å utvikle fakultetet både som studiested, arbeidsplass og samfunnsaktør. Han ønsker også å gi faglig ansatte en tydelig stemme i universitetsstyret på tvers av fagområdene. (Se full presentasjon her.)
  • Daniel Nordgård er førsteamanuensis i musikk, digitalisering og musikkindustri ved Institutt for rytmisk musikk. Han stiller til valg fordi han ønsker å bidra til at fakultetet fortsetter å utvikle seg som utdanningsinstitusjon, forskningsmiljø og, ikke minst, arbeidsplass, og fordi han har lyst til å være med og utforme de planer og ambisjoner Fakultet for kunstfag har. (Se full presentasjon her.)

Selve valget holdes fordi førstelektor Tordis Landvik i valgkretsen for vitenskapelige tilsatte ved fakultetet går av med pensjon, og fakultetsstyret trenger hennes etterfølger.

Mer om fakultetsstyret og hvem som er med, finner du her

Se også universitetets valgsider her