Studiestart ved Fakultet for kunstfag

For å gi alle nye og nåværende studenter ved fakultetet en god start etter en annerledes vår, ønsker vi velkommen til ulike arrangementer i august. Målet er at våre studenter skal finne seg til rette fra dag èn ved Universitet i Agder (UiA).

Studiestart

Fakultet for kunstfag inviterer herved til ulike sosiale arrangementer for kunstfagstudentene høsten 2020. Vil du vite mer om andre ting som skjer i UiAs studiestartuker, finner du det her. Vi gjør også studenter oppmerksomme på at det ligger informasjon om ulike faglige aktiviteter ute på Canvas. Dette oppdateres også fortløpende. Husk også å laste ned appen vår, UiArt (gratis på AppStore og GooglePlay) hvor du året rundt vil finne spennende arrangementer!

Velkommen som student – vi håper å se deg rundt!

Fakultetstelt på campus

Dato: mandag 10. og tirsdag 11. august

Når: fra kl. 10.00 begge dager

Sted: Plenen utenfor fakultetsbygget, campus

I forbindelse med studiestart holder fakultetet stand i eget fakultetstelt på plenen utenfor fakultetsbygget på campus. Studenter er velkomne innom, men husk at ulike studentgrupper er gitt ulike tidspunkter de kan være på campus. Det er slik av smittevernhensyn.

Mingling for masterstudenter på 1. året

Dato: torsdag 13. august

Når: Kl. 17.00 til 19.00

Sted: Vestre strandgate 19b i Kristiansand sentrum

Dekan Marit Wergeland inviterer førsteårsstudentene ved de ulike masterprogrammene ved Fakultet for kunstfag på mingling i Vestre Strandgate hvor Master i kunstfag holder til. Det blir servert enkel mat.

Grillfest for Institutt for visuelle og sceniske fag

Dato: fredag 14. august

Sted: Museumshagen ved UiA

Instituttleder Merete Elnan inviterer ansatte og studenter til grillfest. Fakultetet spanderer pølser på alle som kommer – i ulike varianter. Ønsker man å grille noe annet, tar man med dette selv. Drikke ordner man også selv. Bli kjent med flere av dine nye medstudenter og undervisere – og nyt kvelden!

Samspillaften på Østsia

Dato: fredag 14. august

Sted: Østsia studenthus

Institutt for rytmisk og faglærere på bachelorprogrammene inviterer til semesterets første samspillaften på Østsia. Sjekk ut Facebook-arrangementet her. (Legg inn lenke: https://www.facebook.com/events/2778994005705625/)

Grillfest for Institutt for rytmisk musikk

Dato: tirsdag 18. august

Sted: Museumshagen ved UiA

Instituttleder Erik Gunvaldsen inviterer ansatte og studenter til grillfest. Fakultetet spanderer pølser på alle som kommer – i ulike varianter. Ønsker man å grille noe annet, tar man med dette selv. Drikke ordner man også selv. Bli kjent med flere av dine nye medstudenter og undervisere – og nyt kvelden!

Grillfest for Institutt for klassisk musikk og musikkpedagogikk

Dato: torsdag 20. august

Sted: Museumshagen ved UiA

Instituttleder Birte Myhrstad inviterer ansatte og studenter til grillfest. Fakultetet spanderer pølser på alle som kommer – i ulike varianter. Ønsker man å grille noe annet, tar man med dette selv. Drikke ordner man også selv. Bli kjent med flere av dine nye medstudenter og undervisere – og nyt kvelden!

Låtskriveraften på Østsia

Dato: onsdag 26. august

Sted: Østsia studenthus

Institutt for rytmisk og faglærere på bachelorprogrammene inviterer til Låtskriveraften på Østsia. Mer informasjon kommer etter hvert.

Offisielt Kick-off for Fakultet for kunstfag

Dato: tirsdag 1. september

Når: Kl. 12.30 til 15.00

Sted: Kilden Teater og Konserthus

Fakultet for kunstfag holder sin årlige kick-off i samarbeid med Kilden Teater og Konserthus så nye og nåværende studenter skal bli kjent med hva som skjer i Agder og på fakultetet. Det er forventet at studenter deltar.

Låtskriveraften Spesial på Teateret

Dato: tirsdag 22. september