Stilling ledig: Instituttleder, Rytmisk Institutt

Ledig 50 % åremålsstilling som instituttleder ved Fakultet for kunstfag, Institutt for rytmisk musikk, for en periode på fire år fra 1.8.2015.

Søknadsfrist er 21.04.15

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Avhengig av kompetanse kan stillingen utvides med andre arbeidsoppgaver som studieledelse, koordinatoroppgaver, undervisning og forskning. Hovedarbeidssted er Campus Kristiansand.

Fakultet for kunstfag har rundt 500 studenter og 65 ansatte i vitenskapelige stillinger. Fakultetet består av Institutt for rytmisk musikk, Institutt for musikk-klassisk/musikkpedagogikk, og Institutt for visuelle og sceniske fag.

Institutt for rytmisk musikk tilbyr bachelorutdanning i utøvende musikk og faglærerutdanning i musikk. Instituttet tilbyr masterutdanning i utøvende musikk og i Music Management samt ph.d-utdanning i utøvende rytmisk musikk.

Instituttleder vil inngå i fakultetets ledergruppe, sammen med dekan, fakultetsdirektør og de øvrige instituttlederne. Ledergruppen har et samlet ansvar for at universitetets og fakultetets faglige og strategiske mål blir fulgt opp. Instituttleder har helhetlig lederansvar for instituttet. Instituttlederen har ansvar for utvikling av nye fagområder og arbeidsformer, og må ha gode evner til å gjennomføre fakultetets og instituttets strategi. Han/hun må kunne ta vare på og utvikle den tette kontakten med kulturlivet lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Det legges vekt på at instituttleder bidrar til å utvikle prosjekter som genererer eksterne inntekter til forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid.

Stillingsannonsen finner du her.