Stilling ledig: Instituttleder

Stillingen som Instituttleder ved Institutt for sceniske og visuelle fag lyses ut.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra 01.01.2016 er det ledig 100 % åremålsstilling som instituttleder ved Fakultet for kunstfag, Institutt for visuelle og sceniske fag for en periode på fire år.

Instituttleder vil inngå i fakultetets ledergruppe, sammen med dekan, fakultetsdirektør og de øvrige lederne ved fakultetet.

Ledergruppen har et samlet ansvar for at universitetets og fakultetets faglige og strategiske mål blir fulgt opp. Instituttlederen har ansvar for utvikling av nye fagområder og arbeidsformer, og må ha gode evner til å gjennomføre fakultetets og instituttets strategi. Han/hun må kunne ta vare på og utvikle den tette kontakten med kulturlivet lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Det legges vekt på at instituttleder bidrar til å utvikle prosjekter som genererer eksterne inntekter til forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid.

Utlysningsteksten finner du her