Søknadsfrist for Music Management

Planlegger du en fremtid i musikkbransjen? Masterspesialiseringen i Music Management har søknadsfrist 15. april.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Musikkbransjen er i endring. Den digitaliseres og profesjonaliseres i alle ledd. Spesialkunnskap om rettigheter, kontrakter, nye forretningsmodeller og ny teknologi er avgjørende for å lykkes i fremtidens musikkbransje – enten du planlegger en karriere som musiker, eller i apparatet rundt.

Institutt for rytmisk musikk i Kristiansand har over flere år utviklet og spesialsydd en masterspesialisering i Music Management hvor studentene utvikler nettopp den kompetansen som trengs.

Hvem kan søke?
Masterløpet i Music Management passer godt for de med bachelor i musikk, administrasjon, økonomi eller andre kulturstudier. I tillegg bør du ha et ønske om å være med å drive og lede fremtidens musikkbransje.

Etter endt utdanning er du rustet til å etablere din egen virksomhet i musikkbransjen. Utdanningen gir også relevant kompetanse for arbeid i musikkorganisasjoner og musikkbedrifter, i medievirksomheter, i plateselskaper og i rettighetsorganisasjoner både nasjonalt og internasjonalt.

Søknadsfristen 15.april
Søknadsfristen 15.april er nå rett rundt hjørnet. Masterspesialiseringen i Music Management ligger under masterprogrammet «Rytmisk musikk».

For å søke opptak må du derfor gå til masterprogrammet i rytmisk musikk og klikke «Søk lokalt opptak».