Snart eksamensfestival!

Opplev lyden av neste generasjon med 50 gratis konserter på tre scener i Kristiansand.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eksamensfestivalen starter mandag 26. mai.

Først ute er trommeslageren Andreas Benoni. Han har sin bachelorkonsert på Håndverkeren mandag 26.mai  klokka 12.30. Så følger konsertene slag i slag utover dagen og hver dag i snaue to uker framover skal studenter ved Institutt for rytmisk musikk avholde sine eksamenskonserter.  Festivalen avsluttes med Pål Rake sin masterkonsert på Kick torsdag 5. juni klokka 22.00. Alle konsertene er gratis og åpne for publikum.

– Visjonen er å gi studentene våre en ramme rundt konsertene som står til det høye nivået og som presenterer det musikalske mangfoldet som finnes på våre studier, sier instituttleder Tore Bråthen.

Materstudentene har sine konserter på Kick. Bacheloreksamenene holdes på Hånverkeren og 1. og 2.årsstudentene spiller opp på Pir 6.

– De utøvende studieprogrammene ved Institutt for rytmisk musikk fikk i år status som ett av to signaturstudier ved UiA. Det er en anerkjennelse av det musikalske og faglige nivået, sier Bråthen og ønsker alle velkommen til to musikalske uker i Kristiansand.

Se hele programmet

og følg gjerne festivalen på facebook: www.facebook.com/eksamensfestival