Skaperkraftdagen på UiA kunstfag

Fagdagen har som fokus å sette bransjekunnskap og erfaringer fra arbeidslivet på dagsorden. Den skal gi studenter, stipendiater, alumni og fagfolk faglig påfyll, og samtidig bygge bro mellom teori og praksis.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fagdagen

Torsdag 18. mars fra kl. 10.00 til 13.00 arrangeres den årlige fagdagen i entreprenørskap ved Fakultet for kunstfag.

Fagdagen kjøres i Zoom og du må melde deg på via denne lenken for å få tilsendt Zoom-lenka vi skal bruke.

PÅMELDING: https://uia.pameldingssystem.no/entreprenorskapsdag-uia-kunstfag

Årets program for Skaperkraftdagen på UiA kunstfag

Kl. 10.00 til 10.05: Velkommen
Kl. 10.05 til 10.45: Introduksjon til Kulturrådet v/ Siri C. Brockmeier
Kl. 10.45 til 10.50: Digital beinstrekk
Kl. 10.50 til 11.30: Ny som prosjektsøker? ved/ Inger-Margrethe Stoveland og Adrian F. Andersson v/ Senter for ung kunst og kultur (Fluks)
Kl. 11.30 til 12.00: Fagspesifikk lunsj i break-out rooms
Kl. 12.00 til 13.00: Fagspesifikke sesjoner

De fagspesifikke sesjonene er:

Rytmisk musikk: Direktør i MusicNorway, Kathrine Synnes Finnskog, vil dele av sine erfaringer om det å lede en åpen organisasjon med fokus på å bygge opp støtteapparat og bedre forutsetningene for eksportklare aktører i musikkindustrien.

Foto: MusicNorway

Klassisk musikk og musikkpedagogikk: Professor Tanja Orning skal dele sine erfaringer om hvilke kvalifikasjonskrav musikere møter i dagens arbeids- og musikkliv. Fokuset vil være på sammenhengen mellom studier og yrkesliv for musikkstudenter for å fremme den kunstneriske entreprenøren.

Foto: Hilde Honerud

Visuelle fag: Håkon Gåre har de siste årene har han hatt en rekke utstillinger i landsdelen. Med utgangspunkt i kommunikasjon arbeider han konseptuelt med både skulpturelt og installasjoner. Han har også lang erfaring fra Den Kulturelle Skolesekken og vil dele sine erfaringer med kunst og skoleungdom på fagdagen.

Foto: www.gare.no

Sceniske fag: Katja Lindeberg driver Katja Brita Lindeberg Produksjoner og er sykehusklovn, frilanserende skuespiller og regissør. Gjennom kompaniet sitt jobber hun både som regissør, skuespiller og manusforfatter. Lindebergs forestillinger har turnert omfattende i Norge de siste årene, også i utlandet. Hun kommer for å dele sine erfaringer om det å skape mellommenneskelige relasjoner hvor publikum har vært svært viktig.

www.katjabritalindebergproduksjoner.com

Foto: LeiknyHavikSkjærseth Fotograf