Samarbeidskonserter!

Klassiske studenter og fløyteelever samarbeider

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Samarbeidskonserter mellom klassiske studenter og fløyteelever i korps, musikklinje og kulturskoler

Det Norske Fløyteensemble (DNFE) arrangerer for første gang fløytedager for alle fløyteelever i korps, musikklinje (vgs) og kulturskoler i Kristiansands-området 24.-25. mai. Det kommer 20 elever i alderen 10-18 år, og arrangementet vil foregå i kulturskolens lokaler i Kongens Gate 54.

DNFE består av nåværende og tidligere studenter ved klassisk linje på UiA. Ensemblet ble stiftet i 2008 av vår kunstneriske leder Jørn Schau, og er den eneste faste gruppen i sitt slag i Norge. Ensemblet har tidligere spilt konserter i Polen og Frankrike, og spilt inn to cd-er.

Fløytedagene vil bli avsluttet med konsert søndag 25.mai  kl. 15.00 i Sigurd Lie-salen i Musikkens Hus.