Ny studieretning: Musikkformidling

Fakultet for kunstfag starter opp Musikkformidling som egen retning innen Utøvende musikk – klassisk. Første opptak er nå til høsten og for å markere det utsetter vi søknadsfristen til 22. april!

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kor fra Universitetet i Agder

Velkommen til et studium som ligger i forkant av musikkutviklingen og peker framover. Dette er et studium for deg som vil være en sjangeroverskridende musiker og musikkformidler som ikke bare spiller for, men involverer deg med ulike målgrupper.

Her lærer du å formidle musikk i ulike sammenhenger for ulike målgrupper, og jobbe skapende på tvers av musikksjangere, alt fra rock til klassisk.

Dette er studiet for deg som er en allsidig musikant og kan spille mer enn et instrument. Du har nå en unik mulighet for å følge studiet Utøvende musikk - klassisk med musikkformidling som en egen retning.

Les mer om studiet her

Ta kontakt med Lars Martin Bogen dersom du har spørsmål vedrørende dette.

Barn som danser på en scene

Foto: Kilden Dialog/Thomas Hegna

el-gitar og hånd