Ny nettside fra UiAs luttmiljø — “Kortreist lutt på Sørlandet”

"Kortreist lutt på Sørlandet" (luttpasorlandet.com) er et non-profit formidlingsprosjekt ledet av Dr. Robin Rolfhamre med hensikt å synliggjøre verdien av tidlig musikk og de resurser som Sørlandet har å tilby.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Er du nysgjerrig er det bare til å gå inn på luttpasorlandet.com å ta kontakt med dem. Det gjelder den som ønsker å prøve å spille selv (helt uførpliktende), som nybegynner ønsker privat undervisning eller ønsker å ta en grad ved feks. Universitetet i Agder. De kan også hjelpe deg som allerede spiller gitar til å tilpasse sin kunnskap til luttinstrumenter.

Sørlandets luttenister kan også hjelpe dem som ønsker å booke en forelesning eller workshop til sin skole, den som skal ha firmafest eller møte, eller den som trenger rådgiver eller musiker til en konsert, orkester, film- eller teaterproduksjon.

Hvis du har bilder eller ting å dele, ta kontakt med Dr. Robin Rolfhamre (robin.rolfhamre@uia.no) eller bruk tagen #luttpasorlandet i sosiale medier.