Music Management vil bestå som spesialisering i Rytmisk musikk

Fædrelandsvennen skriver i dag at Music Management Masteren skal legges ned. Den gode nyheten er at  Music Managment integreres i en ny masterstruktur ved rytmisk institutt. Studentene vil derfor fortsatt kunne studere Music Management.

Fra studieåret 2015/16 tilbys Music Management i sin nåværende form. Dette betyr at man kan søke om opptak på masterprogrammet som normalt innen 15 april 2015.

Fra og med studieåret 2016/17 vil Masterprogrammet i Music Management inngå som spesialisering i fakultetets nye masterprogram i Utøvende rytmisk musikk.

Dette gjøres blant annet for å oppnå en bedre utnyttelse av ressursene samtidig som man knytter fagmiljøene og studentene tettere sammen.

På denne måten håper fakultetet at man kan fortsette utviklingen til  disse fagområdene. Det nye masterprogrammet vil bli bredere og samle fagkrefter fra ulike miljø på en måte som vil styrke kompetansen til våre uteksaminerte kandidater.

Lenke til mer info om Music Management

Saken behandles i Universitetsstyret 26.november 2014