Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

"Med blikk for fremtiden"

Dekanus ved Fakultet for kunstfag kommenterer på sin nyopprettede Facebookside side fakultetets forslag til Handlingsplan for 2017-2018 

Artikkelen er mer enn to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

"Med blikk for fremtiden"

Denne uka hadde fakultetsstyret ved Kunstfag årets første styremøte, hvor en av hovedsakene var å vedta Handlingsplanen 2017-2018. 

Arbeidet rundt handlingsplanen har vært en spennende prosess som har pågått i over to måneder. Den bygger på UiA sin strategi «samskaping av kunnskap» og synliggjør hvordan vi strategisk vil jobbe med tiltak på fakultetsnivå for å implementere strategien.

Det har vært stort engasjement og mange konstruktive innspill både fra ansatte og studenter. 
Hvis jeg skal trekke fram noen av de tingene vi vil ha fokus på, så er det studieprogramledelse, karrieremuligheter både for vitenskapelige og teknisk administrative, internasjonal nettverksbygging og muligheter for mastersamarbeid med andre universitet i Europa, styrke samarbeidet vårt med partnere i regionen, synliggjøre studenter og ansattes aktiviteter, samt et ytterligere fokus på forskningsaktiviteten vår. 

Den første uka i januar hadde fakultetet en Forskningsdag hvor vi fikk synliggjort bredden i alt det som skjer blant de ansatte. Det er høyt tempo, stor oppslutning og mye godt humør. Jeg opplever at fakultetet er i bevegelse for tida.