Konsert i Kristiansand Domkirke - 18. mars kl. 20:00

Klassisk musikk og jazz i en unik og spennende framføring med UiA- koret, solister og symfoniorkester / jazzensemble.

Dirigent: Marianne Sødal Misje

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Universitetet i Agder har sitt eget kor, og på denne konserten fremføres 2 ulike messer skrevet med ca 200 års mellomrom!

Franz Schuberts Messe i G-dur er skrevet i mars 1815, altså for nøyaktig 200 år siden. Schubert var bare 18 år gammel da han skrev dette verket for kor, solister og symfoniorkester.

Det andre verket, jazzmessen Meditatus, fikk Edvardprisen fra TONO i 2005 og er skrevet av den US Grammy –nominerte “Buddy-” vinner og professor på UiA Jan Gunnar Hoff, som selv medvirker som pianist på konserten. Meditatuser framført i USA, Canada, Island, Latvia og mange steder i Norge.

UiA-koret er for alle studenter og ansatte, men domineres av musikkstudenter. Som solister og musikere medvirker studenter både fra rytmisk og klassisk linje.

Franz Schubert: Messe i G

Jan Gunnar Hoff: Meditatus

Kristiansand Domkirke

18. mars kl. 20:00