Klassiske studenter holder lunsjkonserter!

På utvalgte onsdager kl 13.15 – 14.00 holder studenter på utøvende linje i klassisk musikk sine lunsjkonserter i Sal 1 i Sigurd Køhns Hus på Gimlemoen.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Utover musikkstudentene som holder til i dette bygget er det få som kjenner til dette velklingende tilbudet, mener førsteamanuensis Robin Rolfhamre.

Han koordinerer disse konsertene, og håper derfor at adskillig flere vil finne veien konsertsalen i tiden som kommer. Konsertene er selvsagt åpne for alle og musikken som studentene spiller gir ro i sjelen i en stresset hverdag.

- De fleste spiller romantisk musikk, men repetoaret kan være ganske variert, fortsetter Rolfhamre. - Her kan du høre så vel både eldre musikkverk som nyere komposisjoner.

Studentene setter stor pris på denne muligheten til å fremføre musikken sin. Pågangen er av og til så stor at Rolfhamre må takke nei til enkelte.

Og som oftest er det høy standard på musikerne. Søkingen til klassisk musikk har økt en del de siste årene. Det gleder lærerne på studiet storlig. Ikke bare er studentene blitt flere - de er også blitt flinkere. Noen av de utenlandske studentene holder meget høy klasse og har deltatt med suksess i store musikkonkurranser.

Så det er bare å glede seg til neste konsert – og møte opp i Sal 1. Her kommer datoene:

• 18. februar
  • 25. februar