Journey - musikk og impulser fra verden.

Konsertsamarbeid mellom UiA og KSO. Musikere og artister med ulik kulturell bakgrunn inn i et musikalsk landskap

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et sammensatt verdensorkester av musikere og artister fra KSO, UiA, Sørøst-Asia og Midtøsten fremfører musikk under ledelse av komponist og pianist Ingolv Haaland  (PhD-kandidat ved Fakultet for kunstfag)

Vokalist Abeer Nehme fra Libanon er et verdensnavn og har blant annet opptrådd for paven flere ganger.

Konserten inneholder urfremføringer av musikk fra Nehme og Haaland.

Haaland har også inviterert flere musikere og artister med ulik kulturell bakgrunn inn i et musikalsk landskap hvor de er med å tilføre og utvikle komposisjonene. Balansen mellom det kjente og ukjente, musikalske temaer som blir tolket på ulike måter, gir en spennende og annerledes konsert i grenseland mellom verdensmusikk, pop, jazz og symfonisk.

Konserten er en forlengelse av Music Without Borders

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Music Without Borders Sessions 20-25.mars

Musikerne og Artistene skal ha Workshops med studentene i tillegg til å jobbe i studio, hvor de blant annet interagerer og responderer på det musikalske materialet fra Setesdalen. Det hele avsluttes med konsert i Kilden hovedsal onsdag 25.mars med verket "Journey", som er en del av Haaland´s PhD-arbeid.

Programmet: (klikk på bildet for å få det større)