Hør årets studiestart-låt!

Låta Strobelights av KELVIN er årets studiestart-låt.  Du kan være med å lage musikkvideoen!

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KELVIN har laget årets studiestartlåt 2015 ved UiA - "Strobelights". KELVIN er gitarist Nicholas van Eck, Oda Ulvøy (vokal), Torstein L. Ørland (keys), Brynjar N. Blomvik (bass) og Daniel Hinderaker (trommer).

KELVIN har laget årets studiestartlåt 2015 ved UiA - "Strobelights". KELVIN er gitarist Nicholas van Eck, Oda Ulvøy (vokal), Torstein L. Ørland (keys), Brynjar N. Blomvik (bass) og Daniel Hinderaker (trommer).

Blant en rekke gode innkommende låter er det i år KELVIN som får æren av å lydsette selveste studiestarten for 11.000 studenter ved Universitetet i Agder.

Låta Strobelights ble sluppet tidligere i år og er fengende elektronisk poprock som gir deg lyst til å danse.
– Vi ble veldig fornøyd med soundet. Er vel kanskje mest fornøyd med lydbildet og hvordan vi klarte å støtte opp melodien. Det skjer mange små tøffe ting i låta som får vokalen opp og fram. Låta handler om å være høy på musikk, og vi kjente den følelsen når vi hørte det ferdige resultatet, sier gitarist Nicholas van Eck.

Resten av bandet består av Oda Ulvøy på vokal, Torstein L. Ørland på keys, Brynjar N. Blomvik på bass og Daniel Hinderaker bak trommesettet.

Hør studiestartlåta "Strobelights":

Les mer om Musikkstudentene ved Kunstfag her