BILDE og IKT Etter- og videreutdanning

Bilde og IKT - Kunst og håndverk (1.-7.trinn) retter seg primært mot lærere som underviser i grunnskolen i kunst og håndverk, men som ikke har formell kompetanse i faget.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BILDE og IKT Etter- og videreutdanning

I emnet legges det vekt på å styrke lærernes kompetanse i arbeidet med visuell kommunikasjon. Emnet vil inneholde fagdidaktisk refleksjon over- og trening i analyse av kunstuttrykk fra de siste 200 år.

Studiet er samlingsbasert med undervisning over 3 lørdager og 3 kvelder pr. semester. Undervisningen er lagt opp via både forelesninger, verkstedsundervisning og gjennom utstillingsbesøk og gis både gruppevis og individuelt via veiledninger.

Godkjent lærerutdanning, eller tilsvarende, og tilgang på en klasse der praksisrelaterte oppgaver kan utføres.

Detaljert info om kurset