Band fra rytmisk institutt til festival i Polen

Varaordfører Jørgensen tok med seg kristiansandsbandene Brontupisto og Kelvin til Union of the Baltic Cities musikkonkurranse i Slupsk i Polen.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

14 band fra byer rundt Østersjøen konkurerete om festivaljobb på enten Rock Legends eller Charlotta Rock Festival. Det gikk ikke dårligere enn at kristiansandsbandene stakk av med to av de tre plassene.

Alle medlemmene er enten studenter ved Fakultet for kunstfag, Rytmisk Institutt eller de er nylig uteksaminerte studenter.

Det betyr at de skal varme opp for enten Robert Plant, ZZ Top eller Carlos Santana. Dette er dyktige musikere på topp nivå, og det sier litt om nivået på musikklivet her i byen at begge vant, sier en stolt varaordfører. Tirsdag holdt han pokal- og kakeseremoni i bystyresalen for de to bandene. Her fikk musikerne også premiepenger på 2000 euro til hvert band rett i neven.

Les mer på FB Rytmisk Linje, Uia   eller FVN.no

Brontupisto