Artistic Research Forum 2015

Programstyret og Fakultet for kunstfag, har gleden av å invitere til Artistic Research Forum 2015 i Kristiansand 19.-21. oktober.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med dette samles de norsk kunstutdanningsinstitusjonene i Kristiansand! Konferansen presenterer det fremste av prosjekter innen kunstnerisk utviklingsarbeid i Norge!

Under åpningsarrangementet (mandag 19.10, kl. 19.30 KIK-Scene) vil Mariam Kharatyan, vår første stipendiat i stipendiatprogrammet, bli presentert sammen med de andre nye stipendiatene. Kunstneriske innslag under åpningsarrangementet gjøres ved musikere knyttet til Music Without Borders, våre studenter Oda Westli og Alf Vaksdal og Jan Bang sammen med Ole Andreas Undheim og Mariam Kharatyan.

Under konferansen (19.-20. oktober på UIA) har vi egne presentasjoner med Bjørn Ole Rasch, Ingolv Haaland, Annbjørg Lien og Jeppe Kristensen.

Konferansen er fulltegnet med over 200 påmeldte.  Åpningseventen på KICK er åpen for alle.