PhD kurs: Vitenskapsteori (HP-600) - Universitetet i Agder

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

PhD kurs: Vitenskapsteori (HP-600)

HP-600 Vitenskapsteori, metodologi og forskningsetikk 10 studiepoeng

Velkommen til PhD kurs i Kristiansand 1-3 mars 2016 og 4-6 april 2016!

Kurset holdes for alle PhD studenter ved Fakultet for humaniora og pedagogikk. I den grad det er plass, er det også åpent for andre som er tatt opp ved et PhD-program i Humaniora, pedagogikk eller samfunnsfag. Kurset vil inneholde forelesninger og gruppearbeid som tar sikte på å gi studentene en god innføring i temaene og muligheter for videreutvikling av eget forskningsprosjekt.

1. samling fra 1. mars kl 10.15 til 3. mars kl 16.
  2. samling fra 4. april kl 10.15 til 6. april kl 15

1 mars - 3 mars
kl 10:15 - 16:00

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Innsats fra studentene

Før hver samling skal studentene sende inn et paper på ca 1500 ord som skal gjennomgås i gruppene. Både forelesningene og gruppene er obligatoriske. Det er et krav at hver student gir respons til en medstudent. Etter siste samling vil studentene få ca en måned til å skrive det endelige paperet på mellom 6000 og 8000 ord. I dette paperet skal studenten bruke sin egen prosjektbeskrivelse som utgangspunkt og reflektere over et tema som oppgis på den siste kursdagen. Dette paperet blir evaluert til bestått, ikke-bestått.

Det vil bli sendt ut utførlig forelesningsplan og pensumliste i januar 2016.

Sted: Gimlemoen Campus i Kristiansand

Påmeldingsfrist: 1. februar 2016

Påmelding: https://eras.uia.no/reg.php?id=1540

Emneansvarlig Paul Leer-Salvesen paul.leer-salvesen@uia.no