Studentambassadører ved Fakultet for helse- og idrettsvitenskap

Ved Fakultet for helse- og idrettsvitenskap har det blitt ansatt 14 studentambassadører. Disse skal være med å markedsføre studiene ved fakultetet ved å vise frem studentenes side av studiene.

Bilde av årets studentambassadører.
Studentambassadørene ved Fakultet for helse- og idrettsvitenskap, 2021.

Universitetet har fra før 15 studentambassadører som skal være med å markedsføre alle UiAs studier. I år er ingen av disse studentambassadørene fra Fakultet for helse- og idrettsvitenskap. Fakultetet har nå ansatt studenter til å markedsføre sine egne studier spesielt. Studentene som har disse jobbene er knyttet til studier innen folkehelse, ernæring, idrett og vernepleie.

Fakultetets studentambassadører bidrar på ulike måter i markedsføringsarbeidet. De har svart på intervjuer som ligger ute på studietilbudssider, de har bidratt på Åpen dag og Karrieredag, og de har profiler på Unibuddy som er UiA sin chat-funksjon spesielt beregnet på søkere og potensielle søkere. Studentambassadørene driver også Instagramkontoer og de skal ringe til søkere som får tilbud om opptak til studier. Når campus åpner mer opp skal de også bidra ved besøk til Fakultetet.

I fjor var første gangen fakultetet ringte søkere som fikk tilbud om opptak. Dette ble gjort av studentambassadører ved Institutt for idrettsvitenskap og kroppsøving og ved Institutt for ernæring og folkehelse. Tilbakemeldingene på dette har vært gode, og det utvides nå slik at også de som får tilbud om opptak ved bachelorprogrammet i vernepleie.

Studentambassadørene er også veldig fornøyde med deltidsstillingene sine. Som studentambassadør får jeg muligheten til å representere utdannelsen og fremme profesjonen min, noe jeg finner svært givende. Gjennom denne jobben har jeg fått mange muligheter og anledninger til å markedsføre verdien av yrket, og jeg stortrives med å ha mange varierte og spennende arbeidsoppgaver, sier Hisham Touil som er student ved bachelorprogrammet i vernepleie.

Du kan følge studentenes Instagramkontoer her:

UiA vernepleierstudent

UiA folkehelsestudent