Fyll ut skjemaet, og last opp bilder/film, direkte fra telefon eller pc. Du må være logget inn med din UIA-bruker for å kunne laste opp.
Last opp kun dine beste bilder eller film. Du trenger ikke beskjære, redigere eller forbedre de før innsending.
Både høyde- og breddeformat er ønskelig.
Film må helst være under 15 sekunder.
Spørsmål kan rettes til karen.klausen@uia.no.
Du må hente samtykke fra den du tar bilder av.
Samtykke som skal fylles ut
Tar du bilder/film der folk kan kjennes igjen, er det viktig at de gir sitt samtykke. Her er lenke til samtykkeskjema. Velg anledning “Helse- og idrettsvitenskap 23”. Se bruksanvisning hvis du lurer på hvordan å fylle ut samtykkeskjemaet. Du kan også vise de du tar bilde av denne QR-koden som lenker direkte til skjema.
Støtte til studentaktiviteter
Linjeforeningene og studenttillitsvalgte kan søke Fakultetet om å få støtte til fagsosiale arrangement.
Fyll ut dette skjemaet, der dy fyller ut informasjon om antall som skal delta, type aktiviet, budsjett osv.
Linjeforening og idrettslag med tilgang til EHF-format faktura
I etterkant av aktiviteten kan linjeforening sende faktura i EHF-format. Den elektroniske fakturaadressen for EHF-fakturaer er det samme som organisasjonsnummeret: 970546200.
Universitetet i Agder
Postboks 422 4604 Kristiansand
Merk med:
Tittel på din aktivitet, og at det er godkjent av Karen Klausen. Ref.: 1302 / Tina Hartmann Nilsen
Andre
Hvis ikke du har system for EHF-format kan du sende faktura som pdf-fil til regnskap@uia.no med informasjon over, og at du skriver om hvordan du vil ha pengene utbetalt.
Studentambassadører
Ved Fakultet for helse- og idrettsvitenskap har vi egne studentambassadører. Disse er med på å markedsføre studiene ved fakultetet ved å vise frem studentenes side av studiene.
Du som har gått minst et semester på samfunnsrettet ernæringsarbeid, folkehelse, idrett, vernepleie, sykepleie, spesialsykepleie, helsesykepleie eller avansert klinisk allmennsykepleie kan søke deltidsjobb som studentambassadør.
Her ser du en liten film om hva en studentambassadør er:
Hva gjør studentambassadørene?
Studentambassadører bidrar på ulike måter i markedsføringsarbeidet. Noen har blitt intervjuet, disse ligger ute på studietilbudssider. De har bidratt på Åpen dag, Åpen campus og Karrieredag, og de har profiler på Unibuddy som er UiA sin chat-funksjon som er spesielt beregnet på søkere og potensielle søkere. Besøk til lokale videregående skoler, og det å ta i mot besøk er også viktige arbeidsoppgaver. Studentambassadørene driver også Instagramkontoer og de ringer til søkere som får tilbud om opptak til studier.
Studentambassadørene er også veldig fornøyde med deltidsstillingene sine. "Som studentambassadør får jeg muligheten til å representere utdannelsen og fremme profesjonen min, noe jeg finner svært givende. Gjennom denne jobben har jeg fått mange muligheter og anledninger til å markedsføre verdien av yrket, og jeg stortrives med å ha mange varierte og spennende arbeidsoppgaver", sier Hisham Touil som var student ved bachelorprogrammet i vernepleie.
Fakta om studentabassadør:
Du får betalt for alt forberedende og planlagt arbeid
Du får opplæring og blir fulgt opp – man har alltid noen å spørre
Arbeidsomfang er veldig fleksibel
Du får en flott attest fra UiA som gir deg et fortrinn i videre jobbsøking
UiA Alumni Helse og idrett er for alle som studerer nå eller har fullført et studium ved Fakultet for helse- og idrettsvitenskap.
UiA Alumni gir deg mulighet til å holde kontakt med tidligere medstudenter og holde deg oppdatert slik at vår forskning og kunnskap blir en del av din karriereutvikling.
Dette gjør vi gjennom å:
Skape møteplasser for studenter, alumner og arbeidsliv
Gi faglig påfyll til alumner
Ta kontakt for ulike typer samarbeid
Invitere ulike faglige og sosiale arrangementer
Legge til rette for å holde kontakt
Sende ut nyhetsbrev
For at vi skal kunne ta kontakt med deg og informere om de ulike aktivitetene, må du være registrert i alumniportalen. Du kan registrere deg mens du fortsatt er student, eller i etterkant når du er alumn.
Studentmentor-ordningen er for de som går første år på Bachelor Folkehelsearbeid.
En studentmentor er en student som har fullført første året av studiet sitt, og som ansettes som mentor for førsteårsstudenter på samme studieprogram den høsten de kommer til UiA.
Mentoren får opplæring via emnet TFL129 "Innføringsemne for Studentmentorer" våren før høsten de skal være mentor. Du får studiepoeng for opplæringen.
Mentorene deler førsteårsstudenter inn i studentgrupper og arrangerer samlinger gjennom høstsemesteret, hvor nye studenter blir bedre kjent med hverandre, og kan få hjelp av mentoren til faglige og akademiske saker, slik som "hva er et arbeidskrav?" og ‘"hvordan besvarer man egentlig eksamen?" Det er en trygg og liten gruppe hvor terskelen er litt lavere for å stille spørsmål og få hjelp til å orientere seg på universitetet.
Hvem kan blir studentmentor?
Du som har fullført et semester av studiet du søker studentmentorer til.
Fakta om studentmentor:
Du får betalt for alt forberedende og planlagt arbeid
Du får opplæring og blir fulgt opp – man har alltid noen å spørre
Arbeidsomfang vil være ca.15-20 % - tilsvarer fem timer i uken
Du skal ikke være en foreleser - Du er en erfaren student som veileder de nye studentene gjennom kaoset knyttet til den nye hverdagen.
Du får en flott attest fra UiA som gir deg et fortrinn i videre jobbsøking
Her ser du en liten film om hva en studentmentor er:
Fadder
Vi trenger fadder for alle studieretninger - bli gjerne fadder ved studiestart.
Curatus – Linjeforeningen for alle sykepleierstudenter
Curatus har et ønske om å skape et samhold på tvers av kullene med faglig påfyll og sosiale arrangementer. Samtidig vi vil ha et godt samarbeid med de andre linjeforeningene for å få faglig innputt. Vi arrangerer fagdager, fester og andre sosiale arrangementer på tvers av kullene og ønsker å skape det lille ekstra. Det er gratis å være medlem i linjeforeningen for alle sykepleiestudentene og du er automatisk medlem.
Les mer og involvere deg i linjeforeningen Curatus i Grimstad og Curatus i Kristiansand.
Trisalus – Linjeforening for alle studenter ved Institutt for folkehelse og ernæring, samt Institutt for idrettsvitenskap og kroppsøving
I linjeforeningen Trisalus er alle velkomne. Alle studenter som går folkehelse, idrett, ernæring og friluftsliv blir automatisk medlem av linjeforeningen. Vår visjon er å skape et bedre samhold på tvers av interesser og studieretninger på disse instituttene, men også med andre studenter. Vi jobber dermed hele tiden med å skape gode medlemsfordeler, supre arrangementer og et godt samarbeid med andre linjeforeninger ved Universitetet i Agder.
Les mer og involvere deg i linjeforeningene Trisalus.
Læringsassistent
Noen emner har studentassistenter for faglig arbeid. For mer informasjon om dette ta kontakt direkte med emneansvarlig.
Andre roller for våre studenter
I tillegg til mulighetene til frivillig og betalt arbeid på fakultetet, finnes følgene roller: