0
Hopp til hovedinnhold

Campus Grimstad

Kontakt oss

38 14 10 00 Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Bli kjent med universitetet, campus og studiebyen

Bla i bildene - eller naviger på kartet.

Grimstad

Nytt og moderne. Åpent og imøtekommende. Høyt under taket, og korte avstander mellom studenter, ansatte og arbeidsliv. Her kan du knytte tette bånd både faglig og sosialt.
> Finn frem på campus

Nyt den intime gågata med sørlandshus, spesialbutikker og lokale bakere  

Flotte bademuligheter med fine langgrunne sandstrender, badebrygge med stupebrett og svaberg. Her er også lekeplass, sandvolleyballbane, fotballbane, sommerrestaurant, parkering og nye toalettanlegg.

Pub, kafé og konsertsted. De om lag 100 frivillige som driver Bluebox, jobber med et vidt spekter av oppgaver for at fin studiehverdag skal bli litt bedre.

Campus Grimstad ligger i Teknologiparken som huser Sørlandets Teknologisenter for forskning og utvikling, og flere av teknologibedriftene UiA samarbeider med. 

Visste du at Grimstad har en av landets flotteste parkanlegg? Ideelt for turgåing i lysløype eller oppmerket løypenett.

Med en kantineleder som har vært soussjef på en Michelinrestaurant "leker" de ikke kantine. Kjemper mot kantina i Kristiansand om å være Norges beste studentkantine.

34.062 bøker, 550.481 e-bøker, 200 tidsskrifter og 259 leseplasser - det absolutte sentrum av campus.

Studentsamskipnaden har 600 studentboliger, med 400 av dem beliggende på selve campusområdet.

Kino, konsert- og teaterhus. Du har kanskje hørt om den anerkjente kortfilmfestivalen i Grimstad, som arrangeres her?

Hvite hus ved brygga der sentrum møter sjøen. Herfra er det 5 minutter til alt; butikker, restauranter, kaffebarer, kino, bibliotek og turistkontor.

I tillegg til å være sykkelby, er Grimstad kjent for sin vakre skjærgård. Øyene utenfor Grimstad kan brukes av alle. Lei en båt eller sleng deg på Badebåden. Slaraffenliv eller yrende badeliv.

Grimstad er omkranset av fem heier med fantastisk utsikt; Fløyheia, Møllerheia, Kirkeheia, Binabben og Vardeheia.
En rundtur tar omtrent 1,5 time.

Friidrettsanlegg, svømmeanlegg og hjemmestadion for fotballagene Amazon (Toppserien kvinner) og Jerv (1. divisjon, herrer).

Spektakulær utescene i Fjæreheia med en kapasitet på 985 seter. Fjæreheia er et gammelt steinbrudd som siden 1993 har vært skueplass for både Ibsens dramatikk og moderne rockemusikaler. 

Lokalt kjøpesenter med 35 butikker og alt du trenger.