0
Hopp til hovedinnhold

Vetle Reinertsen Tvedt

Det er en god arbeidsplass med mye ansvar, noe som gjør at man kan virkelig tøye strikken på hva du og ditt team kan få til.

Lærling i dataelektronikerfaget

Her er det veldig mye spennende som skjer, det er stadig vekk nye muligheter til å være med på utvikling eller implementering av det nyeste innen teknologi. Om det skulle være nytt lydutstyr eller en helt uforståelig god pc så er det alltid noe nytt og gøy.

Det er en god arbeidsplass med mye ansvar, noe som gjør at man kan virkelig tøye strikken på hva du og ditt team kan få til. Det er gøy og veldig viktig for utvikling som person og arbeidstaker. Her er utrolig mange dyktige personer som man kan spør om hjelp uten og nøle, det er veldig fokus på at du er her som lærling for å lære, ikke for å kunne alt allerede.

Men først og fremst UiA er en plass der man blir møtt med smil og hygge hver dag, om det er sjefen som lurer på hva du har gjort i helgen eller en kollega som spør om du vil bli med på noe nytt og spennende. Det er utrolig mange hyggelige og snille folk, man trenger aldri å føle seg utafor her.