Claus Wang, seniorrådgiver Studentservice/IT - Universitetet i Agder

Claus Wang, seniorrådgiver Studentservice/IT

Jeg opplever UiA som veldig frempå med å prøve ut nye ting.

Det var som «en drøm» å etablere seg på Sørlandet. Etter å ha bodd 20 år i Elverum liker jeg veldig godt at det ikke er snø og kaldt her i sør. Kristiansand er en flott by som er stor nok til at det er mye å se og gjøre, men liten nok til at man føler at man er en del av et godt lokalsamfunn.

Jeg tilhører administrasjonen på UiA, der jeg blant annet jobber med studentservice og IT.
Vår jobb som administrativt ansatte er å støtte produksjonen som skjer innen undervisning og forskning. Jeg opplever UiA som veldig frempå med å prøve ut nye ting, hvilket er utrolig positivt. Et eksempel er digitale eksamener, hvor vi er størst i Norge. Vi får lov til å blomstre og utvikle oss, og det gjør UiA til en veldig interessant og hyggelig arbeidsplass. Jeg har ingen problemer med å anbefale folk å sende en søknad til oss om det dukker opp en relevant stilling, sier han.