Allsidig musikkstudent

Hva er din rolle i SheMusic nå? Everything.

Sheila Simmenes

Musikkstudent

Sheila Simmenes har bakgrunn som musiker og låtskriver, samt prosjektleder innen kulturorganisasjoner og konserthus. Hun holder på med en Bachelor i låtskriving ved UiA nå. Har tidligere tatt musikkproduksjon ved Noroff i Bergen, Musikk ved Ansgar Teologiske Høyskole og Musikkartistutvikling ved UiT.

SHE Music oppstod i 2015 for å strukturere arbeidet rundt hennes egne prosjekter, samt åpne opp for å hjelpe andre artister på Sørlandet. I løpet av disse årene har selskapet sluppet to singlet og et album med LEO - Love Exit Orchestra, to singler og to Remix EP’s med Sam & Sky, booket og administrert turné for Vero & Sofia, Sam & Sky, LEO - og skrevet musikk for en rekke norske og utenlandske artister.

I tillegg driver SHE Music med kursvirksomhet, og har holdt foredrag innen musikkbransje, EPK, sosiale medier, o.l for SØRF og Vest-Agder musikkråd.

Nå ligger fokuset på å utvide kapasiteten så de kan gjøre mer for flere artister. Det innebærer å få flere personer på plass i eget team, samt å sette opp et godt apparat for artistene våre. Dvs, å inngå samarbeid med andre management, bookingagenter og labels. Målet er ikke å holde fast på artistene, men å være et springbrett opp og fram.

Akkurat nå er det mye studiojobbing og planlegging av nye utgivelser fra Vero, Sam & Sky og LEO - Love Exit Orchestra, mens podcasten Vaya Con Vulva også er i full gang med spennende planer for 2018.

Et par kjappe spørsmål:

Hva er din rolle i SheMusic nå?
Everything. Jeg jobber med alt fra design av promomateriell, nettsider, booking, planlegging, kontrakter, regnskap, låtskriving, finansiering, rapportering, osv.

Har du fått noe hjelp fra UiA?
Det hjelper virkelig med kontorplass hos UiA Nyskapning! Siden tiden min også preges av undervisning og prosjekter i forbindelse med studiet, så er det utrolig gunstig å ha en rolig kontorplass på UiA, slik at jeg kan få jobbet godt innimellom undervisningen. Det er også et stort pluss å kunne være en del av et kontorfellesskap.

I tillegg har UiA Nyskapning satt meg i kontakt med flotte mentorer som hjelper meg videre, samt bidrar med både motivasjon og nettverk.

Har du etablert noe lignende før? 
Jeg har vært hyret inn i oppstarten av andre selskaper og prosjekter, men SHE Music er det første jeg selv har startet opp og stått for driften av.

Kunne du tenke deg å delta i etableringen av et selskap igjen?
Definitivt.

 

Funfact: SheMusic har også nettopp fått med en av låtene til Sam & Sky i NRK-serien "Unge Lovende", sesong 3!

 

Skrevet av Robin Amir Rondestvedt Moudnib. 

Send studiet på mail