Slik vil UiA Nyskaping hjelpe deg

UiA Nyskaping har tatt nye grep for å hjelpe ansatte på UiA med å videreutvikle sine ideer.

Bilde, utvikling av idéer gjennom kartlegging.
I workshopene utvikles ideene gjennom forskjellige øvelser.

Gjennom nyutviklede workshoper skal de ansatte ved universitetet få flere verktøy til å realisere sine prosjekter. Workshopene vektlegger idéutvikling, identifisering av utfordringer og utvikling av løsninger. Forskjellige workshoper blir tilbudt i ulike faser, avhengig av behov og hva slags prosjekt det er.

Ble kjent med brukerne

En slik workshop ble holdt den 25. februar, i samarbeid med toppforskningssenteret FEED (Research Centre for Excellence on Lifecourse Nutrition).

Bilde, idéutvikling.

Fra workshopen til FEED 25. februar.

FEEDs prosjekt handler om hvordan du kan få barn til å velge et sunt kosthold, eller få gode kostholdsvaner. Hovedmålet for workshopen var å bli kjent med foreldre, barnehageansatte og politikere, altså hovedbrukerne av tjenesten som utvikles, og finne frem til utfordringer og løsninger.

Kan flyktninger utdannes i flyktningleirer?

Den 5. mars ble det arrangert en workshop for The University of Real Life, som er et prosjekt utviklet av professor Apostolos Spanos ved institutt for religion, filosofi og historie.

Foto, The University of Real Life utviklet sin idé.

Fra workshopen til The University of Real Life 5. mars.

Formålet med The University of Real Life er å gi flyktninger muligheten til å utdanne seg i flyktningleirer. Workshopen ble holdt for å se hvordan en slik idé kunne realiseres i praksis med UiAs ressurser, og hva utfordringene fremover vil bli.

UiA Nyskaping ønsker å komme i kontakt med enda flere ansatte, så dersom du sitter inne med en innovativ idé, kan UiA Nyskaping hjelpe deg å utforske ideens kommersialiseringspotensiale. Ikke nøl med å ta kontakt!

Nertila Stringa: nertila.stringa@uia.no

Kristina Maria Walker-Nordlöf: kristina.walker-nordlof@uia.no