FOR STUDENTER

UiA Nyskaping er UiA sin innovasjonssatsing. Vi ønsker å hjelpe deg som student på universitetet, fra idé til realisering. Vi ønsker å være et lavterskeltilbud som møter deg og din idé på ditt nivå, og tilpasser et innovasjonsløp som passer best for deg.

Rådgivning for studenter

rådgiving ikon

Når du melder inn din idé til UiA Nyskaping får du tilgang til rådgivning av høy kvalitet, både fra interne og eksterne ressurser. Du får rask tilbakemelding og vi hjelper deg inn i et innovasjonsløp. Vi tilbyr skreddersydd rådgivning innenfor alt fra IPR (intellectual property rights) og markedsavklaring, til strukturering av ditt videre arbeid.

Kompetansemegler

kompetanse

Vi har god kunnskap om de ressurser og aktører som er tilgjengelig for å hjelpe deg videre. Vi vil veilede deg til å benytte UiAs og regionens ressurser på best mulig måte. I tillegg hjelper vi deg med direkte kontakt til aktører i virkemiddelapparatet som kan hjelpe deg videre med kommersialisering, patentering og finansiering.

Cubator

cubator ikon

Som en del av UiA Nyskaping har du mulighet til å bli en del av vår inkubator. Vår inkubator inkluderer et kreativt kontorfellesskap hvor du kan sitte og jobbe med dine idéer.

Kontakt oss og få en plass allerede nå.

Vårt mentortilbud

mentor ikon

UiA Nyskaping tilbyr egen mentortjeneste. Vi har et stort nettverk av kompetente mentorer, både innenfor næringslivet og internt på UiA. Du får personlig veiledning og oppfølging tilpasset ditt prosjekt og behov.

VIL DU BLI STUDENTMENTOR?

Har du en ekspertise eller erfaring som du gjerne vil dele?
Har du lyst til å bli med i en oppstartsbedrift?
Ta kontakt og vi kan fortelle deg om tilbudet vi har til deg som ønsker å være mentor.

Kunnskap

kunnskap ikon

Senter for Entreprenørskap driver forskning innenfor entreprenørskap og innovasjon, og er ansvarlig for utdanning innenfor feltet. Hos dem kan du øke ditt eget kunnskapsnivå.

Bli med i et Start-Up Team

Har du lyst til å jobbe i en start-up, men har ingen idéer selv? Vi får inn mange prosjekter hvor det trengs flere i teamet!
Skriv litt om deg selv, for eksempel hva du studerer og hva du brenner for, så kanskje vi finner en start-up som passer deg.

Send mail til kristina.walker-nordlof@uia.no

Kontakt oss

maikeg13

Førstekonsulent

122 (Universitetsveien 13, Kristiansand)

Kompetansetorget

— DER STUDENTER OG BEDRIFTER MØTES

Har du forslag til oppgavesamarbeid mellom student og bedrift?

 

Send studiet på mail